Yardım Şebeke ve Arama Sorunları

Hssh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
As
Cihazım
mi8 inş
Konular
5
Arkadaşlar merhaba elimde bi redmi note 10 s var. imei atıldı buna. geçen haftaya kadar turkcell operatörünü kullanıyordum. telefonda mobil internetten internet dolaşımı yapmama rağmen arayanlar bana telefonun kapalı diyorlardı. bende arama yaparken çalma sesini duymuyordum turk telekoma geçtim bu sorunlar çok daha fazla çoğaldı herkes bana whatsapptan telefonun kapalı diye ulaşıyorlar. ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz sorun belli ki operatörden değil..

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Arkadaşlar merhaba elimde bi redmi note 10 s var. imei atıldı buna. geçen haftaya kadar turkcell operatörünü kullanıyordum. telefonda mobil internetten internet dolaşımı yapmama rağmen arayanlar bana telefonun kapalı diyorlardı. bende arama yaparken çalma sesini duymuyordum turk telekoma geçtim bu sorunlar çok daha fazla çoğaldı herkes bana whatsapptan telefonun kapalı diye ulaşıyorlar. ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz sorun belli ki operatörden değil..
imei repair işleminiz hatalı yapılmış belliki tekrardan yaptırınız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hint model note 10S lerde görülen bir sorun malesef. Volte kapalı ise açın, açıksa kapatın kısmen de olsa sorun azalıyor. tamamen düzelmesi için baseband tamiri gerekli tabiki..

Üst Alt