Yardım Şebeke Sorunum!?

skyxir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
skyxir
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
4
Bir kaç defadır başıma gelmişti ama geçmişti. Cihazı alalı 2 hafta oldu 9.0 pie sürümüde mevcut ama bazen Tukcell 4g kullanırken aniden şebekemin yanında çarpı işareti çıkıyor ve internete bağlanamıyorum (mobil veri). Arama yapabiliyorum ama internete bi turlu giremiyorum. Arkadaşımda mi a2 lite da tukcell 4g kulanıyo ve böyle bi sorunu hiç yaşamadığını sadece onunda şebekesinde çarpı işareti olduğunu söylüyor. İnternetimde bitmedi ama bağlanamıyorum helpppp :(

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Bir kaç defadır başıma gelmişti ama geçmişti. Cihazı alalı 2 hafta oldu 9.0 pie sürümüde mevcut ama bazen Tukcell 4g kullanırken aniden şebekemin yanında çarpı işareti çıkıyor ve internete bağlanamıyorum (mobil veri). Arama yapabiliyorum ama internete bi turlu giremiyorum. Arkadaşımda mi a2 lite da tukcell 4g kulanıyo ve böyle bi sorunu hiç yaşamadığını sadece onunda şebekesinde çarpı işareti olduğunu söylüyor. İnternetimde bitmedi ama bağlanamıyorum helpppp :(
Merhaba geçmiş olsun . 9 pie sürümünü tekrar kurmayı deneyin sürüm yüklenirken hata olabilme olasığı var. Deneyin sonucu paylaşın

Oyla:

skyxir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
skyxir
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba geçmiş olsun . 9 pie sürümünü tekrar kurmayı deneyin sürüm yüklenirken hata olabilme olasığı var. Deneyin sonucu paylaşın
Tekrar nasıl kurucam peki ayarlara girip güncellemeler kısmından mı

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
İsterseniz bi hard reset atın benim Türk Telekom öyle bir sorun yok hard reset için Google da bile arayarak bulabilirsiniz halledemezseniz yazın isterseniz şu an müsait değilim

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Mİ A2 Lite Hard Reset Atma:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Stock Rom'u tekrar Yükleme:

V10.0.3.0.PDLMIXM (Android P) rom'u indirin

Bootloader kilidini açın açmak için bu konuya göz atabilirsiniz;

Rehber - Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma

Mi Flash Tool indirin;

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools

Kurulum:
1)
Telefonu kapatın ve ses kısma tuşuna basılı tutarak tekrar açın (fastboot moduna giriyorsunuz) ve bilgisayara bağlayın.
2) İndirdiğiniz rom arşivine sağ tıklayıp "Dosyaları çıkart..." seçeneğine tıklayın ve çıkarılacak yer olarak masaüstünü seçin.
3) Mi Flash'ı açıp bir kere "refresh" butonuna tıklayın, eğer seri kodu gibi sayılar görürseniz dönmeye hazırsınız demektir.
4) "select" butonuna basıp masaüstüne çıkardığınız rom klasörünü seçin.
5) "clean all and lock" olarak gelen seçeneği "clean all" olarak değiştirip "flash" butonuna tıklayın.
6) Telefon tekrar açılana kadar bekleyin.

Kurulum adımları Singe adlı arkadaşa ait yönergeleri takip ederseniz Stock Rom'u hiçbir sıkıntı yaşamadan tekrar yüklersiniz.

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
İyi akşamlar çok ekstrem cevaplar verilmis telefonunuzu yormaniza gerek yok. 2 gundur servis saglayicilarin internetinde sorun var . Diger bir sorun kurcalarken ayarlarinizda degisiklik vardir özelden mesaja atin ayarlari karsilastiralim

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Türkiye'de internet saglayicilarda sorun var sakin olun yani .sürümle filan ilgisi yok .bekliycez.

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen