Yardım Şebeke sorunu

İsmail yksln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
M9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global12.0.2
Telefon Modeli
M9t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar yurtdışı mi9t pro telefonum var ikinci el aldım aldığımda sıkıntısı yoktu Türk Telekom kullanıyordum hat olarak vodafone'a geçtim ve 1 ay sonra şebeke gitme sorunu ile karşılaşmaya başladım her dakika başı uçak moduna alıyorum başlatıyorum yeniden hat geliyor internetim çoğu zaman gidiyor arayanlar ulaşamıyor Mobil veriyi açıp kapatınca birkaç dakikalığına geliyor tekrar gidiyor bu durum beni deli ediyor çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim ?

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam mi note 10 dada aynı sorunum var herkes tekrardan imai repear yaptır diyor ama vodafone 4.5 G de 800 bant sinyalini kullanıyor turkcell 2000 bandını kullanıyor o yüzden çekim turkcellde düşmüyor. Bence önce bir turkcell hat tak 1-2gün kullan düzelirse hattandır yoksa tekrardan yeni qcn yazabilen birini bul forumda Zenex hoca yapıyormuş istersen ondan destek al.

Oyla:

İsmail yksln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
M9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mi note 10 dada aynı sorunum var herkes tekrardan imai repear yaptır diyor ama vodafone 4.5 G de 800 bant sinyalini kullanıyor turkcell 2000 bandını kullanıyor o yüzden çekim turkcellde düşmüyor. Bence önce bir turkcell hat tak 1-2gün kullan düzelirse hattandır yoksa tekrardan yeni qcn yazabilen birini bul forumda Zenex hoca yapıyormuş istersen ondan destek al.
Teşekkür ederim hocam

Oyla:

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
Hocam *#*#4636#*#* tuslayin hattınız hangi slotta ise ona geçin şebeke modunu LTE only yapın ama arama için kullanamazsiniz sadece İnternet için kullanılabilir

Oyla:
Üst Alt