Yardım Şebeke sorunu

Meral1979

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Meral
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Resmi 5 plus telefonumda üç günden bu yana şebeke sorunu yaşıyorum.telefonu sifirlamama rağmen değişiklik yok.yardimci olur musunuz?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Resmi 5 plus telefonumda üç günden bu yana şebeke sorunu yaşıyorum.telefonu sifirlamama rağmen değişiklik yok.yardimci olur musunuz?
Çekim bölgesini değiştirin, sim kartı başka telefonda deneyin, sağlam başka bir sim kartı kendi telefonunuzda deneyin...

Böylelikle, sorunun kaynağını tesbit edebilirsiniz.

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Sorunu çözemediyseniz son çare.olarak eu rom atın.Eşimin telefonunda da şebeke sorunu olmuştu öyle çözmüştük.

Oyla:

Kocin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t pro
Konular
3
Benim bugün arayanlar ulaşamadığını söyledi çok şaşırdım . Çünkü 4.5 g full çekiyordu telefon ve internette gezinebiliyordum arama yapabiliyordum. Şimdi ara ara başka telefondan aradım kendimi gerçekten de ulaşılamıyor mesaj gelmiyor. WhatsApp tan geliyor sadece. Ben de sim 2 ye taktım kartı öyle denedim. Onda sıkıntı yok aranıyor da arıyor da. İlginç bir durum. Resmi 5 plus 64 gb cepporttan alınma KVK tr cihazi

Oyla:
Üst Alt