- Adım
- Hasan Yiğit
- Cihazım
- Xioami mi6
- Konular
- 1
Şebeke çok zayıf çekiyor sizde de öyle mi yada güçlendirmenin bir yolu var mı teşekkürler
Operatörünüz nedir? Turkcell mi? Eğer Turkcell ise aynı sorun bende de vardı MIUI güncellemesi ile düzeltildiŞebeke çok zayıf çekiyor sizde de öyle mi yada güçlendirmenin bir yolu var mı teşekkürler
Turkcell de vardı cekmiyo du Avea ya geçtim Avea da aynı kardeşim de Avea var ama onun 4.5 G full çekiyorOperatörünüz nedir? Turkcell mi? Eğer Turkcell ise aynı sorun bende de vardı MIUI güncellemesi ile düzeltildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım, cihazınız garanti kapsamında mı? Eğer garantisi devam ediyorsa gönderin mutlaka bir şey önerirlerTurkcell de vardı cekmiyo du Avea ya geçtim Avea da aynı kardeşim de Avea var ama onun 4.5 G full çekiyor
Garanti kapsamında Hepsiburada dan aldımAnladım, cihazınız garanti kapsamında mı? Eğer garantisi devam ediyorsa gönderin mutlaka bir şey önerirler
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsiburada'ya girin garanti ile bilgi alın gönderin veya Hepsiburada müşteri hizmetlerini arayın gerekli desteği alınız.Garanti kapsamında Hepsiburada dan aldım