Yardım Şebeke sorunu

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Merhabalar,sitede çok fazla şebeke sorunu başlığı var çoğunu okudum ve uygulamaya çalıştım,
-telefonu ilk aldığımda Vodafone kullanıyordum mi 6nın sahip olduğu bandları kendisi almadığı için sorun yaşıyordum turkcelle geçiş yaptım ve bağlantı oranı %30 dan %60 a kadar çıktı(Trabzon da oturuyorum yani nüfüsün fazla olduğu bir yerde,genellikle nüfüs fazla olduğu zaman firmalar daha fazla dikkat ediyorlar)
-telefonu ilk aldığımda bootloader kilidi açıktı 2-3 defa sıfırladım telefonu,en son olarakta pc den temiz bir kurulum yapıp bıraktım sorun yine çözülmedi
-3g daha çok çekiyor yazmışlar forumda,doğru artık 3g kullanıyorum (%70 e kadar çıktı)
-sim kartın 128 veya 64 olduğu önemli yazmışlar 64 daha iyiymiş,müşteri hizmetlerinden 64 olduğunu teyit ettirdim.
-artık telefon çeksin diye (genellikle lazım olduğu yerde çekmiyor) paranoyak oldum dedim kılıfı kalındır onu incelttim.(biliyorum bir işe yaramıyor ama umut işte )
-başka bir çözüm öneriniz varsa lütfen söyleyin artık kendim düzeltemezsem,yedek telefon bulup garantiye göndermeyi düşünüyorum.telefon gerçekten çok güzel xiaomi yide seviyorum fakat telefonun gerçek işlevini kullanamadıktan sonra ne anlamı var.

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Hocam 128 ini kullanıyorum hattım Turkcell hiç sıkıntı cekmiyorum...

Oyla:
Üst Alt