Şebeke Sorunu

solstice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem mergen
Cihazım
A1
Konular
2
S3 cihazıma Version:5.6.21 (MIUI6) yükledim. Cihaz gayet güzel çalışıyor. Fakat sadece acil çağrılar için... diyor. Kısacası şebeke yok. Manuel taradığımda tüm şebekeleri buluyor avea'yı seçtiğimde ise şuan seçtiğiniz ağa bağlanılamıyor diyor peşinede tercih edilen ağa bağlanılıyor diyor ama herhangi bir ağa bağlanmıyor. yardım lütfen...

solstice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem mergen
Cihazım
A1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei sorunu yok. 25 aydır kullanıyorym telefonu. Kutusunda, etiketinde ve cihaza kayıtlı olan imei numaraları aynı.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben şu andan bahsediyorum. Şimdi kontrol ettiniz mi? Recovery versiyonlarına bağlı olarak imei numaraları uçabiliyor.
Bu sorunun ana sebebi imei dir.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

solstice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem mergen
Cihazım
A1
Konular
2
chatin_62' Alıntı:
Ben şu andan bahsediyorum. Şimdi kontrol ettiniz mi? Recovery versiyonlarına bağlı olarak imei numaraları uçabiliyor.
Bu sorunun ana sebebi imei dir.

en son kontrol etmedim haklısın  :Sosad: şu an işteyim ancak akşam kontrol edebilirim. telefon evde.
şimdi hatırlıyorum miui sitesindekine göre kurulum yaparken recovery filan yüklemiştim yeni muhtemelen dediğin gibi imei uçtu
bunun bir çözümü var mı peki? orjinal imei yi geri döndürmemin. yada şebekeyi getirecek herhangi bir çözüm.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Eğer recovery üzerinden yedek aldıysanız (nandroid backup deniyor) onu yine recovery' den geri yüklerseniz imei geri gelir.
Yok yedek almadıysanız, odin ile orjinal romunuza dönerseniz yine imei geri gelir.
Samsung'larda efs yedekleri alınabiliyordu. Eğer aldıysanız geri yükleyebilirsiniz.

solstice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem mergen
Cihazım
A1
Konular
2
Herhangi bir yedek almadım. Miui yi kullanma şansım yok mu? İmei sorununu çözüp?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
solstice' Alıntı:
Herhangi bir yedek almadım.  Miui yi kullanma  şansım yok mu?  İmei sorununu çözüp?

Tekrar orjinal romunuzu yükleyip işlemleri en başından yeniden yapın. Telefonunuza uygun olan recovery versiyonunu öğrenip yükleyin, EFS yedeklerinizi nasıl alacağınızı öğrenip yedekleyin, Recovery üzerinden Backup&Restore seçeneğine girerek Backup seçeneği ile tüm cihazın bir yedeğini alın, tüm bunlar dahili hafızaya yedekleneceği için pc'ye bağlayıp bu dosyaları bilgisayarınıza kopyalayıp yedekleyin.

Üst Alt