Yardım Şebeke Sorunu

Brls4435

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Medeni
Cihazım
Xiaomi redmi go
Konular
1
Merhaba değerli forum kullanıcıları M2103K19C cihazım var Redmi Note 10 5G telefon kırsal alanların çoğu yerde çekmiyor iş yerinde telefonda konuşmak için dışarı çıkmam gerekiyor. Cihaz kaçak arka kapakta ce gibi bişeyler yazmıyor araştırıp öğrendiğim kadarıyla cihaz çin cihazı ancak global rom yüklü MIUI sürümü 12.5.6 RKSMIXM kararlı sürüm olarak geçiyor. Telefona yapılabilecek bir işlem var mı yani yazılım ile halledilecek bir sorun mu eğer olmayacaksa boşuna para harcamayayım şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• özellikler.jpg
    özellikler.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 4

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Çin model cihazlarda donanımsal olarak eksik bandlar vardır. Bu sebeple kırsalda ve kapalı alanlarda çekim sıkıntısı yaşatır. Bir de bu cihaza özel şebeke sorunları eklenince çekilmez hal alıyor. Şebeke ye fix yapılıyor ama yine de global cihaz performansı beklemeyin. Benim fikrim bu cihaza masraf edilmez.

Brls4435

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Medeni
Cihazım
Xiaomi redmi go
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin model cihazlarda donanımsal olarak eksik bandlar vardır. Bu sebeple kırsalda ve kapalı alanlarda çekim sıkıntısı yaşatır. Bir de bu cihaza özel şebeke sorunları eklenince çekilmez hal alıyor. Şebeke ye fix yapılıyor ama yine de global cihaz performansı beklemeyin. Benim fikrim bu cihaza masraf edilmez.
Hocam fix yapılınca sorun çözülüyor mu yada cihazı sıfırlayınca vs yapılan işlem gidiyor mu? Beni idare etse yeterli cihaza çok para vermek istemiyorum çok para vermeyince de cihazdan verim alınmıyor anlayacağınız değneğin iki ucu da şey işte :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Benim bahsettiğim fix çekim gücünü artırmaz. Şebeke gidip geliyorsa, wifi çalışmıyorsa onları düzeltir. bu sorunlar varsa işlem yaparız.

Brls4435

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Medeni
Cihazım
Xiaomi redmi go
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bahsettiğim fix çekim gücünü artırmaz. Şebeke gidip geliyorsa, wifi çalışmıyorsa onları düzeltir. bu sorunlar varsa işlem yaparız.
Şebeke gidip gelme değil de çok az çekiyor konuşmak için sürekli dışarı gitmem gerekiyor bazende 4.5g den 3g ye düşüyor o ara kesinti oluyor wifide vs sorun yok 5 yıldır kullanıyordum ne olduysa bu sene oldu çekmemeye başladı.

Üst Alt