Yardım Şebeke sorunu

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.6.0
Telefon Modeli
Mİ 11 T TKWMIXM
Bootloader Kilidi
Açık
Selamün aleyküm iki hafta önce telefona IMEI atıldı atan kişi dirençli bir şekilde atmış IMEI atilmadan önceki IMEI' lde şebeke sorunu yoktu kapalı ortamda olsam bile arayan kişi bana ulaşabiliyordu ama şimdi IMEI atıldıktan sonra kapalı ortamda çekmiyor dışarda olduğum zaman sorun yok şebeke de ama kapalı ortamda kimse bana ulaşamıyor acaba direnç ten mi kaynaklı ya da yazılımsal sorun mu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei işlemi hatalıdır. bu cihazda direnç olsa miui 14 de açılmaz sadece miui 12 de çalışır. Kendini bilen birisi bu cihazda direnç değiştirmez zaten.

direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
Evet bende kontrol ettim bu bölümü yeşil renkte gördüm yapan kişiye danıştım o ise bana ben direnç attım diye söyleniyor du yeni IMEI atılması mi gerek hocam şebeke fix ile düzelir mi acaba

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet bende kontrol ettim bu bölümü yeşil renkte gördüm yapan kişiye danıştım o ise bana ben direnç attım diye söyleniyor du yeni IMEI atılması mi gerek hocam şebeke fix ile düzelir mi acaba
kaç para aldı :) Günah almamak gerekir ama bunu desteklemek için söylemiş olabilir. Yeniden tamir gerekiyor söyleyin Düzeltsin. Yeni sistemde yapsın güncelleme sıfırlama yapılsın. Düzeltemiyorsa para iadesi yapsın.

Oyla:

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
kaç para aldı :) Günah almamak gerekir ama bunu desteklemek için söylemiş olabilir. Yeniden tamir gerekiyor söyleyin Düzeltsin. Yeni sistemde yapsın güncelleme sıfırlama yapılsın. Düzeltemiyorsa para iadesi yapsın.
Valla 800 verdik zaten normal bir şekilde IMEI atmasını söyledik dirençli bir şekilde attı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Valla 800 verdik zaten normal bir şekilde IMEI atmasını söyledik dirençli bir şekilde attı
dirençli falan atılmamış kendinizde bakmışsınız zaten. Dediğim gibi direnç değiştirse miui 12 harici açamaz bu cihazı resete düşer. Söyleyin düzeltsin. Düzeltemiyorsa iade yapsın. Son çare halledemezseniz ulaşın bize biz yaparız..

Oyla:

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
dirençli falan atılmamış kendinizde bakmışsınız zaten. Dediğim gibi direnç değiştirse miui 12 harici açamaz bu cihazı resete düşer. Söyleyin düzeltsin. Düzeltemiyorsa iade yapsın. Son çare halledemezseniz ulaşın bize biz yaparız..
Valla hocam hiç uğraşılmaz onlarla sizin yapacağınız tek şey IMEI atmak mı olacak ve fiyatı ne hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Valla hocam hiç uğraşılmaz onlarla sizin yapacağınız tek şey IMEI atmak mı olacak ve fiyatı ne hocam
Şebeke sorununu düzeltiriz. Yeni sistemde kayıt yaparız. Güncelleme sıfırlama yapar. Bootloader kilidi kapalı olur. Hyperosta çalışır. İletişim için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..

Oyla:

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
Şebeke sorununu düzeltiriz. Yeni sistemde kayıt yaparız. Güncelleme sıfırlama yapar. Bootloader kilidi kapalı olur. Hyperosta çalışır. İletişim için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
Tamam hocam yazdım size

Oyla:
Üst Alt