Yardım şebeke sorunu

fedo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferdi
Cihazım
redmi not 10 pr
Konular
1
redmi not 10 pro cihazımı kullanamıyorum. şebekesi çekmiyor bazen geliyor bazen gidiyor. arayan ulaşamıyorum. acil yardım internete girmiyor. dün rom attırdım fakat gene aynı burda ki adam dedi. eğer yazılımsal ile çözülür dedi. tekrardan işlem yaptı. ama bana mısın demedi. sorun değişmedi aynı. 200 tl para verdim. lütfen bu konuda yardım edermisiniz. magdur kaldım. şimdiden tşkr ederim. program ve yazılım yüklemeyi bilmem

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
telefonu yeremi düşürdünüz.
cihazın arka tarafında bataryanın alt tarafından sağ yukarıya doğru ince bir kablo gider. Bu kablonun soketinden çıkması zor ama sert düşmeyle çıkmış olabilir.

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
24
redmi not 10 pro cihazımı kullanamıyorum. şebekesi çekmiyor bazen geliyor bazen gidiyor. arayan ulaşamıyorum. acil yardım internete girmiyor. dün rom attırdım fakat gene aynı burda ki adam dedi. eğer yazılımsal ile çözülür dedi. tekrardan işlem yaptı. ama bana mısın demedi. sorun değişmedi aynı. 200 tl para verdim. lütfen bu konuda yardım edermisiniz. magdur kaldım. şimdiden tşkr ederim. program ve yazılım yüklemeyi bilmem
IMEI yi kontrol ettiniz mi ?
cihaz yurtdışı kayıt ettirilmedi ise IMEI bitince şebeke çekmez

fedo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferdi
Cihazım
redmi not 10 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI yi kontrol ettiniz mi ?
cihaz yurtdışı kayıt ettirilmedi ise IMEI bitince şebeke çekmez
imei var baktım. ama dünde yazılımsal olarak tekrar aynısı yaptırdım. ama gene aynı sonuş değişmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu yeremi düşürdünüz.
cihazın arka tarafında bataryanın alt tarafından sağ yukarıya doğru ince bir kablo gider. Bu kablonun soketinden çıkması zor ama sert düşmeyle çıkmış olabilir

imei var baktım. ama dünde yazılımsal olarak tekrar aynısı yaptırdım. ama gene aynı sonuş değişmedi
ben satın aldıgım da telefonun sağ köşesinde ufak darbe vardı. aldırış etmedim azcık ezilmiş

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
24

ben satın aldıgım da telefonun sağ köşesinde ufak darbe vardı. aldırış etmedim azcık ezilmiş
Ozaman donanımsal bir sorundur büyük ihtimalle IMEI ve rom ile çözülmediyse donanımsaldır

saorlihhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi Max
Konular
0