Yardım Şebeke Problemi

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
8
Arada benim internetim açıkken gidip geliyor acaba sebebi ne olabilir ? Yok tam oyuna giriyorum kule dibindeyim net gidiyo millet öldürüyo beni :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arada benim internetim açıkken gidip geliyor acaba sebebi ne olabilir ? Yok tam oyuna giriyorum kule dibindeyim net gidiyo millet öldürüyo beni :D
Cihaz sanırım Mi Max 2...ne zamandan beri oluyor, sadece oyuna başlarken mi oluyor, hangi romdasınız, başka romlarda da oluyormu, wifi de iken sorun var mı? Operatörünüz hangisi, wipe cache yapmayı denediniz mi?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz sanırım Mi Max 2...ne zamandan beri oluyor, sadece oyuna başlarken mi oluyor, hangi romdasınız, başka romlarda da oluyormu, wifi de iken sorun var mı? Operatörünüz hangisi, wipe cache yapmayı denediniz mi?

Aynen hocam Max 2 1 aydır oluyor nerdeyse cihazı alalı 1 sene 3 ay felan oldu sadece oyunda değil normalde de oluyo normal global sürümdeyim ve o bir ay önce sim kartı 1 e takmıştım normalde 2yi kullanıyodum bugün tekrar 2 ye taktım bugün olmadı bi şey ama bakıcam bi daha olursa yazarım mutlaka. Bide ekliyim 4G den mesela H+ ya geçerken oluyodu genellikle bi 30 saniyeye yakın gelmiyodu.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Aynen hocam Max 2 1 aydır oluyor nerdeyse cihazı alalı 1 sene 3 ay felan oldu sadece oyunda değil normalde de oluyo normal global sürümdeyim ve o bir ay önce sim kartı 1 e takmıştım normalde 2yi kullanıyodum bugün tekrar 2 ye taktım bugün olmadı bi şey ama bakıcam bi daha olursa yazarım mutlaka. Bide ekliyim 4G den mesela H+ ya geçerken oluyodu genellikle bi 30 saniyeye yakın gelmiyodu.
Ben cihazı aldığımdan beri Sim kart 2 yi kullanıyorum ve bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım....4G den H+ ya geçerken neden 30 saniye sürdüğü konusunda herhangi bir fikrim yok açıkçası...bu olay 1 de mi oluyordu, 2 demi?

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1deyken oluyo 2deyken ben de hiç sıkıntı çekmedim bi dedim 1 e takayım bakıyım noluyo dedim kötü oldu :D

Oyla:
Üst Alt