Çözüldü Şebeke Problemi

rosiseko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
K60 PRO
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.16
Telefon Modeli
K60 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Arkadaşlar özellikle köye gittiğim zaman K60 pro direnç kayıtlı cihazım şebeke çekmiyor. Daha doğrusu 4.5G çekmiyor. 2G çekiyor. Çok tuhaf bir sorun. Başka direnç kayıtlı telefon var redmi 13 pro oda çekmiyor. Ama poco X6 pro var mesela oda direnç kayıtlı o çekiyor. Mı 10T pro var aynı şekilde oda çekiyor. Heryerde çeken telefonumuz nedense burada çekmiyor. Bütün telefonlarda sorun yok sadece bizde olan bir sorun. Bunun sebebi nedir? Bu sorunu çözme şansımız var mı?

Teşekkürler..

Çözüm
Haklısınız kadioglunu Kadir görmüşüz :)) Yani hocam YD cihaz alırken çekmesini istiyorsak global versiyonunu almamız gerekiyor 👍
Aynen öyle sizin cihaz çin model. Saydığınız diğer tüm cihazlar global model. Onlarda sorun olmaz. Hiç bir zaman çin model cihaz almayın. Çekim sorunu, güncelleme sorunu, birde tabi brick olursa yetkili hesap ücretinin pahalı olması sorunu mevcut.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sebep direnç kayıtlı olması değil ki sebep global olmaması. Diğer saydığınız cihazlar global onlarda eksik band yok ama sizinki sadece çin bölgesinde kullanılsın diye üretilen bir cihaz ve eksik bandlar olduğu için global de bu sorunları yaratır. Donanımsal bir eksikliktir bu yazılımla düzelmez.

Son düzenleme:
Oyla:

rosiseko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
K60 PRO
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sebep direnç kayıtlı olması değil ki sebep global olmaması. Diğer saydığınız cihazlar global onlarda eksik band yok ama sizinki sadece çin bölgesinde kullanılsın diye üretilen bir cihaz var eksik bandlar olduğu için global de bu sorunları yaratır. Donanımsal bir eksikliktir bu yazılımla düzelmez.
Kadir hocam k60 proda haklısınız çin fakat poco X6 pro nasıl çekiyor mesela? Ve ya mi 10t pro ? Redmi 13 pro çekmiyor oda mesela. Burası enteresan bunlarda aynı şekilde dirençli

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kadir hocam k60 proda haklısınız çin fakat poco X6 pro nasıl çekiyor mesela? Ve ya mi 10t pro ? Redmi 13 pro çekmiyor oda mesela. Burası enteresan bunlarda aynı şekilde dirençli
alıntı yaptığınız mesajda cevap yazıyor.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Redmi 13 pro ve x6 pro sadece Çin bölgesinde mi kullanılan cihazlar hocam ? K60 pro diye biliyorum bu cihaz sadece Çin'de var.
öylemi yazıyor o mesajda? bence tekrar okuyun. Mesela bana da kadir dediniz kadiri nerede okudunuz?

Oyla:

rosiseko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
K60 PRO
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öylemi yazıyor o mesajda? bence tekrar okuyun. Mesela bana da kadir dediniz kadiri nerede okudunuz?
Haklısınız kadioglunu Kadir görmüşüz :)) Yani hocam YD cihaz alırken çekmesini istiyorsak global versiyonunu almamız gerekiyor 👍

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aynen öyle sizin cihaz çin model. Saydığınız diğer tüm cihazlar global model. Onlarda sorun olmaz. Hiç bir zaman çin model cihaz almayın. Çekim sorunu, güncelleme sorunu, birde tabi brick olursa yetkili hesap ücretinin pahalı olması sorunu mevcut.

Oyla: Çözüm
Üst Alt