Yardım Şebeke Problemi

mustafaada

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.4.0 Kararlı QJZIDXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
İnternet üzerinden 2.el note 9 pro 128/6 aldım hattımı taktım şebeke sadece 2g çekiyor 3g ve 4.5g yapınca şebeke gidiyor telefoncuya verdim farklı farklı romlar qcn icon dosyaları denedim olmadı dedi en son vodafone hat oldu başka hatla olmuyor dedi vodafone hat taktım yine aynı sadece 2g çekiyor kendi hattım türk telekom yine aynı bir iki defa çok nadir h+ simgesi geldi haricinde şebeke yok sadece 2g alınca geliyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olurmusunuz sorun yazılımsal mı donanımsal mı lütfen teşekkürler.

Rakqun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rhmn
Cihazım
Tt175
Konular
0
Ustam sen bana yaz iletişim kesin çözümü söylerim

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.

İşin ehli birisine danışmanızı öneririm.

Oyla:

mustafaada

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.

İşin ehli birisine danışmanızı öneririm.
Kusura bakmayın forumda yeniyim. Sorunumun çözülmesi ve bu gibi sorun yaşayanlarında fikir alabilmesi için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Kusura bakmayın forumda yeniyim. Sorunumun çözülmesi ve bu gibi sorun yaşayanlarında fikir alabilmesi için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocamız gerekli cevabı vermiş. Ücretli Onarımlar bölümünden teknisyen hocalarımıza ulaşabilirsiniz. Onlar halledecektir. Bu sorunun çözümü yeniden IMEI tamiri gerektiriyor.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Oyla:

Rakqun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rhmn
Cihazım
Tt175
Konular
0
Rom atmak gerekiyor IMEI atmak çözüm değil hindistan romuna geçerseniz herşey normal geliyor

Oyla:

Stalcore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Telefonum yurtiçi kayıtlı, imei vs olayı zaten olmadı ama, Turkcell evimde hep 3G çekiyorken burayı kurcalayıp LTE yapabildim ss de görürsünüz. Belki işinize yarar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-13-22-19-12-099_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2021-09-13-22-19-12-099_com.android.phone.jpg
    248,5 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

mustafaada

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Rom atmak gerekiyor IMEI atmak çözüm değil hindistan romuna geçerseniz herşey normal geliyor
Hocam global rom vardı olmadı india 12.0.4.0 Kararlı QJZIDXM rom yükledik hindistan romu yine aynı problem değişmedi cihaz global cihaz joyeuse, ddr vendor samsung 4.90.0 6/128, internetteki qcn dosyaları sk hynix. Yani 6 gb ram olan note 9 proların çoğunluğunda hynix bellek kulanılmış. Benim cihazım samsung vendorlu acaba bundan kaynaklı bir sorunmu diye düşünüyorum yazılımcılılar imei repair yaptı olmadı donanımsal bir sorun gibi gözüküyor dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin dediğiniz hindistan romun numarasını söyleyin detaylı onu yükleyelim veya siz yardımcı olun bir geri dönüş yaparak teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonum yurtiçi kayıtlı, imei vs olayı zaten olmadı ama, Turkcell evimde hep 3G çekiyorken burayı kurcalayıp LTE yapabildim ss de görürsünüz. Belki işinize yarar
Listede gözükenlerin hepsini tek tek denedim sadece gsm only de 2g geliyor diğerlerinde şebeke yine yok. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt