Yardım Şebeke artırma

eeryucel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan Eryüce
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Güvenlik
Konular
13
Şebeke çekim gücünü yükseltebilir miyiz ? Sadece mi 8 se ye göre değil aynı binada başka telefon ve hatlarda çekmiyor bu çekim gücünü yükseltmenin bir yolu var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
4,5 G den 2 G ye düşürürseniz çekim kaliteniz artar internet hızınız düşer. 4,5 G'ye çıktıkça hız yükselir bağlantı kalitesi düşer. Eğer evdeyseniz ve internetinizi wifi ile kullanıyorsanız 2 G ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Oyla:

eeryucel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan Eryüce
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Güvenlik
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4,5 G den 2 G ye düşürürseniz çekim kaliteniz artar internet hızınız düşer. 4,5 G'ye çıktıkça hız yükselir bağlantı kalitesi düşer. Eğer evdeyseniz ve internetinizi wifi ile kullanıyorsanız 2 G ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
2g de çekmiyor ki konuşmak için balkona çıkıyor ya da telefonu camın önüne bırakıyoruz tel çalarsa koşa koşa balkona

Oyla:

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25

Volte Kullanın Hocam İşinize Yarayabilir

Oyla:

Tkalkan1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
2g de çekmiyor ki konuşmak için balkona çıkıyor ya da telefonu camın önüne bırakıyoruz tel çalarsa koşa koşa balkona
Bütün apartman olarak anlaşabilirseniz bunu sağlayan cihazlar var. Ortak alıp kullanabilirsiniz.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt