K kurtt Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Berk Cihazım xiaomi 9t Konum muğla Katılım 9 Kasım 2019 Konular 17 Mesajlar 55 Tepkime puanı 11 Puanları 8 7 Ocak 2020 #1 Son 1 haftada 2 kere oldu durduk yere şebeke gidiyor uçak modu aç kapat yaptıktan sonra geliyor sebebi nedir?
Son 1 haftada 2 kere oldu durduk yere şebeke gidiyor uçak modu aç kapat yaptıktan sonra geliyor sebebi nedir?
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 46 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.181 Puanları 338 7 Ocak 2020 #2 kurtt' Alıntı: Son 1 haftada 2 kere oldu durduk yere şebeke gidiyor uçak modu aç kapat yaptıktan sonra geliyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... İmei işlemi yapıldı ise ondandır. İşinin ehli birisine tekrar yaptırın.. Oyla: Oyla 0 Downvote
kurtt' Alıntı: Son 1 haftada 2 kere oldu durduk yere şebeke gidiyor uçak modu aç kapat yaptıktan sonra geliyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... İmei işlemi yapıldı ise ondandır. İşinin ehli birisine tekrar yaptırın..
K kurtt Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Berk Cihazım xiaomi 9t Konum muğla Katılım 9 Kasım 2019 Konular 17 Mesajlar 55 Tepkime puanı 11 Puanları 8 7 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Stoya' Alıntı: İmei işlemi yapıldı ise ondandır. İşinin ehli birisine tekrar yaptırın.. Genişletmek için tıkla ... Yurtdışından geldi ımei falan açılmıştı birden bire nolabilir ki Oyla: Oyla 0 Downvote
Stoya' Alıntı: İmei işlemi yapıldı ise ondandır. İşinin ehli birisine tekrar yaptırın.. Genişletmek için tıkla ... Yurtdışından geldi ımei falan açılmıştı birden bire nolabilir ki