Yardım SD kartı dahili hafıza yapma sorunları

majera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şuayp
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 12.5.4
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro 64
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 9 pro 64 GB telefonuma 128 GB SD card taktım. SD kartı dahili olarak biçimlendirdim. Taşıma işlemini yaptım. Sonrasında telefonu yeniden başlattım. Xiomi sim etkinleştirme işlemi yapılamıyor. Depolama alanını kontrol ettiğimde resimdeki gibi oluyor. Ayrıca telefonda *#06# işlemi sonucu IMEI bilgileri gelmiyor. Bu sorunu yaşayan yada ,çözümü bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-25-00-04-34-438_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-05-25-00-04-34-438_com.miui.securitycenter.jpg
    260,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2022-05-25-00-30-21-463_com.modoohut.dialer.jpg
    Screenshot_2022-05-25-00-30-21-463_com.modoohut.dialer.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 44

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi note 9 pro 64 GB telefonuma 128 GB SD card taktım. SD kartı dahili olarak biçimlendirdim. Taşıma işlemini yaptım. Sonrasında telefonu yeniden başlattım. Xiomi sim etkinleştirme işlemi yapılamıyor. Depolama alanını kontrol ettiğimde resimdeki gibi oluyor. Ayrıca telefonda *#06# işlemi sonucu IMEI bilgileri gelmiyor. Bu sorunu yaşayan yada ,çözümü bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Taşıma işlemini yaptım derken, neleri taşıdınız hocam ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
İşlemin son adımı dosyaları taşıma

İşte hangi dosyaları ? Sisteme ait bir kaç dosyayı taşıma işlemi yaptıysanız ve o dosya sadece dahili hafıza içerisinde olması gerekiyorsa bu tür hatalar yaşarsınız.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Her ne kadar şu ya da bu şekilde olabilirlik düşüncesi ortaya atılıyorsa da, sistem ile bu kadar geniş çaplı oynanmamalı.

Eğer yapılsa bile yeterince araştırılmalı, hatta küçük çaplı denemeler yapılarak yaparak işe başlamalı.

Bana "insanın bindiği dalı kesmesi veya bindiği dala zarar vermesi" gibi geliyor.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam siz ne yaptınız daha doğrusu ne yapmaya çalıştınız da bu hale geldi cihaz?

"SD kartı dahili olarak biçimlendirdim. Taşıma işlemini yaptım" yazmışsınız? Yaptığınız işlemleri açıklayıcı şekilde yazar mısınız?

Oyla:

majera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şuayp
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telwfona SD kartı takınca 2 farklı format seçeneği geliyor. 1. Seçenek dahili hafıza 2. Seçenek harici hafıza
1. Seçeneği seçerseniz telefonun hafızası ile SD kart birleşip tek dahili hafıza oluyor. Bu işlem esnasında sistem otomatik olarak sistem dosyalarını birleşik hafızaya aktarıyor. Dosyaları seçme şansınız yok.
Telefonun restart yaptıktan sonra hafıza durumu resimdeki gibi oluyor. Imei bilgiside *#06# yapınca resimdeki gibi oluyor. Miui sisteminde hata var galiba. Global veya farklı sürüm kullananlarda bu sorun var mı acaba diye buraya yazmak istemiştim.

Oyla:

Sirenia7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi6
Konular
23
Telwfona SD kartı takınca 2 farklı format seçeneği geliyor. 1. Seçenek dahili hafıza 2. Seçenek harici hafıza
1. Seçeneği seçerseniz telefonun hafızası ile SD kart birleşip tek dahili hafıza oluyor. Bu işlem esnasında sistem otomatik olarak sistem dosyalarını birleşik hafızaya aktarıyor. Dosyaları seçme şansınız yok.
Telefonun restart yaptıktan sonra hafıza durumu resimdeki gibi oluyor. Imei bilgiside *#06# yapınca resimdeki gibi oluyor. Miui sisteminde hata var galiba. Global veya farklı sürüm kullananlarda bu sorun var mı acaba diye buraya yazmak istemiştim.
Hocam naptınız sorunu çözdünüz mu

Oyla:
Üst Alt