Soru Sd kart icindeki veri ?

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Orijinal global 11.08
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba redmi note7 telefonuma yakın zamanda sd kart taktım . Bugün baktığımda yaklaşık 2 gb dolum olmuş. Ne olduğuna baktığımda birçok uygulamanın obb android dosyaları var . Neden bu dosyalar buraya geldi ve sd kartı çıkartmam sıkıntı olur mu acaba ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Sd cartı ilk cihaza taktığınızda yukarda çıkan bildirimde (Tap to set) orda yerel hafızaya dahil yaparsanız tüm android klasörü obb vs hepsi paylaşılıyor kartada yüklüyor ama diğer seçenek dahil etme derseniz sadece sizin yüklediğiniz dosyalar olur sd cartta hocam

Oyla:

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sd cartı ilk cihaza taktığınızda yukarda çıkan bildirimde (Tap to set) orda yerel hafızaya dahil yaparsanız tüm android klasörü obb vs hepsi paylaşılıyor kartada yüklüyor ama diğer seçenek dahil etme derseniz sadece sizin yüklediğiniz dosyalar olur sd cartta hocam
Kaçırmışım ilk taktigimda sanırım . Teşekkürler. Şimdi çıkarmak istediğimde ne yapmalıyım acaba ? Direk cikardigimda herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Kaçırmışım ilk taktigimda sanırım . Teşekkürler. Şimdi çıkarmak istediğimde ne yapmalıyım acaba ? Direk cikardigimda herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım ?
Ayarlardan depolama bölümüne gelin sd cartı çıkart yapın sonra yuvayı açın ve geri kapatın

Oyla:
Üst Alt