Soru sayın forum tamircileri hard bricki ne kadara yaparsınız

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Açık
sayın forum tamircileri ; cihazımı pc görmüyor , edl moda alamıyorum , cihazda hiç bir tepki yok , internette hard brick olduğu yazıyor eğer öyleyse ne kadar yaparsınız
( cihaz oneplus 8 pro , bu cihazda edl koruması yok yani edl modda para vermeden rom atılabilir )

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
msm tool ile rom yüklemesi yapabilirsiniz. Google da bütün dökümanlar mevcut.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msm tool ile rom yüklemesi yapabilirsiniz. Google da bütün dökümanlar mevcut.
sayon hocam telefon hiç bir şekilde tepki vermior , edl moda da girmiyor , bilgisayar telefonu kesinlikle görmüyor yani telefon şu tamamen ölü :(

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
sayon hocam telefon hiç bir şekilde tepki vermior , edl moda da girmiyor , bilgisayar telefonu kesinlikle görmüyor yani telefon şu tamamen ölü :(
Cihaz tamamen ölü diye bir şey yok hocam.
Kablonuzda sıkıntı vardır.
Veya cihazın donanımsal sorunu vardır.
Edl modda rom kurulup cihaz açılacak şekilde emin yazıyorsunuz ama belki de cihazın sıkıntısı yok batarya komple ölü veya şarj bordu bozuk cihaza pc bu yüzden tepki vermiyor belkide nasıl bir işlem sonrası bu hale geldi cihaz onuda yazsanız belli bir sebep olacak nedenler ve çözümü söylenir.
Adam wipe yapmadan custom ROM kuruyor cihaz bootlopa düşüyor on kişi değişik yöntemler söylüyor hala olmuyor olmadı diye kendini yırtıyor.
Nasıl bir işlem sonrası oldu diyee sorulup custom rom kurdum cevabına wipee yapıldı mı diye sorulunca ben datalarım gitmesin diye hep öyle kuruyorum sorun olmuyor deyip hala çözüm arıyor sorma o zaman insanlara demek istediğimi anladınız umarım

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz tamamen ölü diye bir şey yok hocam.
Kablonuzda sıkıntı vardır.
Veya cihazın donanımsal sorunu vardır.
Edl modda rom kurulup cihaz açılacak şekilde emin yazıyorsunuz ama belki de cihazın sıkıntısı yok batarya komple ölü veya şarj bordu bozuk cihaza pc bu yüzden tepki vermiyor belkide nasıl bir işlem sonrası bu hale geldi cihaz onuda yazsanız belli bir sebep olacak nedenler ve çözümü söylenir.
Adam wipe yapmadan custom ROM kuruyor cihaz bootlopa düşüyor on kişi değişik yöntemler söylüyor hala olmuyor olmadı diye kendini yırtıyor.
Nasıl bir işlem sonrası oldu diyee sorulup custom rom kurdum cevabına wipee yapıldı mı diye sorulunca ben datalarım gitmesin diye hep öyle kuruyorum sorun olmuyor deyip hala çözüm arıyor sorma o zaman insanlara demek istediğimi anladınız umarım
sayın hocam fastboot üzerinden rom kurmaya çalışırken oldu . ardından cihazda hiç tepki olmadı edl moda da girmiyor , sarjı atarken 20 idi benim mi 9 um vardı onda sorun olmuyordu bunda da olmaz zannederek şarj etmeden attım romu , belki de pili bitti ama sorun şu ki telefon şarj olmuyor , İnşAllah bir şey yoktur. ilginiz için teşekkür ederim :)

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
sayın hocam fastboot üzerinden rom kurmaya çalışırken oldu . ardından cihazda hiç tepki olmadı edl moda da girmiyor , sarjı atarken 20 idi benim mi 9 um vardı onda sorun olmuyordu bunda da olmaz zannederek şarj etmeden attım romu , belki de pili bitti ama sorun şu ki telefon şarj olmuyor , İnşAllah bir şey yoktur. ilginiz için teşekkür ederim :)
Doğru şekilde bağlandığınızdan emin misiniz

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sayon hocam sorun çözüldü yapmışsınız ama benim sorunum çözülmedi malesef :(
Ben işaretlemedim ama çözüm yolu sunuldu diye işaretlemiş olabilirler. Dediğim gibi msm tool cihazınızı görmüyorsa donanımsal arıza olma riski var.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Ben işaretlemedim ama çözüm yolu sunuldu diye işaretlemiş olabilirler. Dediğim gibi msm tool cihazınızı görmüyorsa donanımsal arıza olma riski var.
hocam telefon şarj olmuyor ne yapmam lazım belkide şarjı olmadığı için edl moda girmiyordur ?
ayrıca edl modda telefon şarj olur mu

Oyla:
Üst Alt