Sohbet Savcılık tarafından kapanan İmei Hk.

memoory

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
MI 8SE
Konular
4
Arkadaşlar kolay gelsin herkese

2 ay önce bir telefoncudan telefon aldım kutusu ve faturası yoktu aldığıma dair kağıt aldım 3 senedirde aynı telefoncudan alışveriş yaparım.
Telefon dün imeisi kapatılmış sorguladigimda savcılık tarafından kapatılan İmei uyarısını gördüm.Hemen BTK yi aradım telefonu satın aldığım kişi ile karakola gidip ifade verdik.telefonu teslim ettik.(Telefoncu ben sattım dedi ben de aldım)

Polis arkadaş senlik bir durum yok dese de benim içim rahat etmedi daha sonradan sıkıntı yaşar mıyım bu tarz bir olayı yaşayan arkadaş var ise yardimci olursa sevinirim iyi günler herkese...

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Telefoncu arkadaşınız ben sattım dedikten sonra sorun yok hocam. O telefonu kimden aldıysa nufus kağıdını almıştır. İzah edecektir. Geçmiş olsun

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Aynisini bizzat 4 sene once yaşadım.
Öncelikle size birsey olmaz bu durumda iciniz rahat olsun. Satıcının da haberi olmayabilir , eger satici da 2.el almissa aldığı kişinin kaydini tutmuşsa ona da birsey olmaz. Çünkü bazen hırsız cihazi çalıyor sonra telefoncuya satiyor. Telefoncu alirken kontrol ediyor bakiyorki hersey normal aliyor. Cihazi calinan kisi ihbar edip isleme koyulduktan sonra da imei kapatılıyor. Haliyle telefoncunun da haberi olmayabiliyor. Geçmiş olsun.

memoory

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
MI 8SE
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tşkler herkese