SATILIK SIFIR AYARINDA PASAPORT KAYITLI XİAOMİ Mİ4 1.000 TL

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
Cihaz yaklaşık 6-7 aylıktır ve ful kutuludur.
Pasaport kaydı yapılmıştır.
3G versiyonudur.
Cihazda nokta çizik yoktur ve ekranında kırılmaz cam koruyucu vardır.
Ayrıca cihazla birlikte şeffaf kılıf ve orijinal deri kapaklı kılıf da verilecektir.
Takas sadece Lg g4 ya da s6 ile olur, pazarlık mesajlarına cevap verilmeyecektir.

Fiyat: 1.000 TL

mstbk1300

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Kaç gb rom ?

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16 gb

decepticon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağdaş
Cihazım
Mi4 W
Konular
6
Arkadaşım kusura bakma sana patlıyor gibi olacağım ama şimdiden özür dilerim. 6-7 aylık cihaza sıfır ayarında diyorsun ve fiyatı buna göre yazıyorsun forumda hemen hemen herkes böyle söylüyor zaten sözüm sadece sana değil. Öncelikle cihazın 2.el ve senin aldığın dönemde sıfırı yanlış hatırlamıyorsam 800Tl olan bir cihazdan bahsediyoruz, getiren arkadaşlar biraz kar payı koyuyor 1000 Tl.(ben 64gb modelini 1200Tl.ye aldım). Tabiki hepimiz telefonumuza gözümüz gibi bakıyoruz belki bu yüzden değerini biraz gözümüzde büyütüyoruz ama Xiaomi'nin Türkiye'de satış yapan bi telefon olduğunu düşün ve satmak için telefoncuya gittiğini düşün 500Tl verir mi sence?? 

Tekrar tekrar özür diliyorum amacım seni kırmak veya satışına mani olmak değil, tabiki istediğin fiyata satabilirsin alana da şimdiden hayırlı olsun. Burası bi forum ve sadece düşüncemi belirtmek istedim, hayırlı satışlar tekrardan ...

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeş istediğin yorumu yapabilirsin, niye kızayım ki. sıfır ayarında demek, herhangi bir yerinde ezik, çizik olmaması, telefonun yere düşürülmemesi demektir. en azından ben böyle anlıyorum. çünkü çok hor kullanılan telefonlar da gördüm.

pasaport kayıtlı olmasaydı fiyat daha düşük olurdu ama pasaport kaydının masrafı ortada.

telefoncu işine gelince, 2200 tl lik note 4 için telefoncunun "en fazla 1500 veririm" dediğine şahit oldum. yani piyasadaki tüm telefoncular resmen ölü yiyicilerdir ve nerdeyse tamamı haram para kazanmaktadırlar (bu da benim şahsi görüşüm). zaten bu nedenle insanlar sanalpazar, gittigidiyor, sahibinden ya da böylesi forumlardan ilan veriyorlar.

ayrıca telefon satılırsa satılır, satılmazsa zaten beğenerek kullanıyorum. yani aciliyeti yok.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
mert25' Alıntı:
kardeş istediğin yorumu yapabilirsin, niye kızayım ki. sıfır ayarında demek, herhangi bir yerinde ezik, çizik olmaması, telefonun yere düşürülmemesi demektir. en azından ben böyle anlıyorum. çünkü çok hor kullanılan telefonlar da gördüm.

pasaport kayıtlı olmasaydı fiyat daha düşük olurdu ama pasaport kaydının masrafı ortada.

telefoncu işine gelince, 2200 tl lik note 4 için telefoncunun "en fazla 1500 veririm" dediğine şahit oldum. yani piyasadaki tüm telefoncular resmen ölü yiyicilerdir ve nerdeyse tamamı haram para kazanmaktadırlar (bu da benim şahsi görüşüm). zaten bu nedenle insanlar sanalpazar, gittigidiyor, sahibinden ya da böylesi forumlardan ilan veriyorlar.

ayrıca telefon satılırsa satılır, satılmazsa zaten beğenerek kullanıyorum. yani aciliyeti yok.
Telefoncular konusunda size sizden çok katılıyorum

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Herkesin kendi mali diyorum Hayirli satislar...

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
herkesin kendi malı ...hayırlı satışlar hayırlı müşteriler dilerim.

Üst Alt