Satıldı Satıldı Kırmızı Xiaomi Mi9T 6/64 Kutulu Faturalı 1799 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Ürün Durumu
Kullanılmış / İkinci El
Fiyat
1
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
Herkese Merhabalar,

• Ürün Ekim 2019'da Hepsiburada'dan alınmıştır. Yurtiçi cihazıdır.
  • Xioami Mi9T modeli, Kırmızı renk, 6GB Ram, 64GB hafızalı olan modeldir. Cihaz uzun süre kullanılmamıştır, Geçen ay sim kart takıldı IMEI kapanmasın diye.
  • Ürünün, kutusu, faturası, içinden çıkan tüm belgeleri, sim kart iğnesi bulunmaktadır. [Şarj aleti veya şarj kablosu bulunmamaktadır].
  • Ürün uzun süre kullanılmadığı için kutudan çıkardığımızda ekran mürekkebi akmış olarak bulduk. Dokunmatiğinde, kamerasında, tuşlarında vb. hiçbir yerinde problem bulunmamaktadır. Ekran mürekkebinin aktığı yerlerde de dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Nasıl böyle birşey oldu anlayamadım açıkçası.
  • Ürün orijinalinde kırmızı renktir, ben cihaza farklı bir renkte kaplama yaptırmıştım. Cihazın ekranında veya kasasında hiçbir çizik, darbe izi, ezik vb. unsurlar bulunmamaktadır. İsterseniz kaplamayı çıkartıp da teslim edebilirim.
  • Sorularınız olursa lütfen mesaj atmaktan çekinmeyin, değerlendirmek isteyen olursa sorunsuz bir cihazdır. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.
SATILDI

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hayırlı satışlar.

hidiv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Konular
1
kullanılmadığı için bu hale gelen cihaz ilk kez gördüm hocam. hem android hem ios olarak 2-3 sene dokunmadığım cihazlar oldu ama hiçbirinde böyle bir şey başıma gelmedi.

cihaz hiç düştü mü, darbe aldı mı?

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanılmadığı için bu hale gelen cihaz ilk kez gördüm hocam. hem android hem ios olarak 2-3 sene dokunmadığım cihazlar oldu ama hiçbirinde böyle bir şey başıma gelmedi.

cihaz hiç düştü mü, darbe aldı mı?
Maalesef ne düştü, ne darbe aldı. Yeni telefon alınca yatağın altına koydum. Bi çıkardım kutudan böyle olmuş. Çok şaşırdım.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Maalesef ne düştü, ne darbe aldı. Yeni telefon alınca yatağın altına koydum. Bi çıkardım kutudan böyle olmuş. Çok şaşırdım.

Aynı durum bundan önceki Nokia model telefonumda benimde başıma gelmişti darbe alacak bir durumda da değildi, fiyat zaten makul alan alacak olan aksam değiştirip keyfine bakabilir. Değişim fiyatı olarak bu cihaz için 3200-3300 gibi bir fiyata sorunu çözebilecek çok servis var toplasan cihaz fiyatıyla 5000-5200 küsüre geliyor o fiyata sıfır telefon alsan ki ben denk gelemedim, mi9t gibi bir performans göstereceğini hiç sanmıyorum.

Hayırlı satışlar..

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı durum bundan önceki Nokia model telefonumda benimde başıma gelmişti darbe alacak bir durumda da değildi, fiyat zaten makul alan alacak olan aksam değiştirip keyfine bakabilir. Değişim fiyatı olarak bu cihaz için 3200-3300 gibi bir fiyata sorunu çözebilecek çok servis var toplasan cihaz fiyatıyla 5000-5200 küsüre geliyor o fiyata sıfır telefon alsan ki ben denk gelemedim, mi9t gibi bir performans göstereceğini hiç sanmıyorum.

Hayırlı satışlar..
Teşekkürler yorumunuz için hocam, cihaz satıldı. Konuyu kilitleyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt