- Adım
- erdoğan kır
- Cihazım
- GM Discovery
- Meslek
- Mekatronik Mühendisliği
- Konular
- 49
- Ürün Durumu
- Kullanılmış / İkinci El
- Fiyat
- 1
- Ürün Takas Durumu
- Başka ürünle takas yapabilirim
Fiyatları foruma özel olarak tekrar güncelliyorum. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Herkese selamlar,
Temiz bir şekilde kullandığım üç adet ürünüm satılıktır:
MONSTER K3 PRO RED SWITCH RGB MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ [SATILDI]
► Ürünün kutusu ve geldiğinde içinden çıkan poşetleri, jelatinleri durmaktadır.
► Ürünü yaklaşık 2 yıl boyunca kullandım. Düzenli olarak temizliğini gerçekleştirdim.
► Ürünün tuşlarında, ledlerinde, kablolarında vb. aklınıza gelebilecek yerlerinde hiçbir sorun bulunmamaktadır.
► Yazılımı kullanılarak tüm tuşlar fonksiyonelleştirilebilir, RGB Renkler her tuşa ayrı renk olacak şekilde ayarlanabilir. Tüm ayarları kişiselleştirilebilir.
► Red switch olduğundan dolayı tuş basma sesi minimum düzeydedir.
STEELSERIES RIVAL 3 RGB OYUNCU MOUSE [559 400 TL]
► Klavye ile birlikte satın almıştım. Mouse'u da yaklaşık 2 yıl boyunca kullanmışımdır.
► Ürünün kutusu, garanti belgeleri, kullanma kılavuzu, içinden çıkan jelatinleri ve poşeti dahil herseye durmaktadır.
► Ürünün tuşlarında, ledlerinde, kablosunda vb. aklınıza gelebilecek hiçbir yerinde sorun bulunmamaktadır.
► Ürünün kendi yazılımı kullanılarak istenilen şekilde kişiselleştirilebilir.
STEELSERIES QCK PRISM MEDIUM RGB OYUNCU MOUSEPAD [789 500 TL]
► Bu Ürünü de diğerleri ile birlikte almıştım.
► Ürünün kutusu ve içinden çıkanları ile birlikte herseyi durmaktadır.
► Ürünün kablosunda, ledlerinde hiçbir problem bulunmamaktadır. Kullanıma bağlı aşınmalar gözüküyor ancak temizlenince geçer mi bilmiyorum. Kutusunda duruyor.
► Yazılımı kullanılarak istenilen şekilde kişiselleştirilebilir.
► Rival 3 RGB Mouse ile birlikte kullanıldığında ikisine de aynı RGB modu atanabilir ve ışıkları uyumlu şekilde çalıştırabilirsiniz.
Herkese selamlar,
Temiz bir şekilde kullandığım üç adet ürünüm satılıktır:
MONSTER K3 PRO RED SWITCH RGB MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ [SATILD
► Ürünün kutusu ve geldiğinde içinden çıkan poşetleri, jelatinleri durmaktadır.
► Ürünü yaklaşık 2 yıl boyunca kullandım. Düzenli olarak temizliğini gerçekleştirdim.
► Ürünün tuşlarında, ledlerinde, kablolarında vb. aklınıza gelebilecek yerlerinde hiçbir sorun bulunmamaktadır.
► Yazılımı kullanılarak tüm tuşlar fonksiyonelleştirilebilir, RGB Renkler her tuşa ayrı renk olacak şekilde ayarlanabilir. Tüm ayarları kişiselleştirilebilir.
► Red switch olduğundan dolayı tuş basma sesi minimum düzeydedir.
STEELSERIES RIVAL 3 RGB OYUNCU MOUSE [
► Klavye ile birlikte satın almıştım. Mouse'u da yaklaşık 2 yıl boyunca kullanmışımdır.
► Ürünün kutusu, garanti belgeleri, kullanma kılavuzu, içinden çıkan jelatinleri ve poşeti dahil herseye durmaktadır.
► Ürünün tuşlarında, ledlerinde, kablosunda vb. aklınıza gelebilecek hiçbir yerinde sorun bulunmamaktadır.
► Ürünün kendi yazılımı kullanılarak istenilen şekilde kişiselleştirilebilir.
STEELSERIES QCK PRISM MEDIUM RGB OYUNCU MOUSEPAD [
► Bu Ürünü de diğerleri ile birlikte almıştım.
► Ürünün kutusu ve içinden çıkanları ile birlikte herseyi durmaktadır.
► Ürünün kablosunda, ledlerinde hiçbir problem bulunmamaktadır. Kullanıma bağlı aşınmalar gözüküyor ancak temizlenince geçer mi bilmiyorum. Kutusunda duruyor.
► Yazılımı kullanılarak istenilen şekilde kişiselleştirilebilir.
► Rival 3 RGB Mouse ile birlikte kullanıldığında ikisine de aynı RGB modu atanabilir ve ışıkları uyumlu şekilde çalıştırabilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: