Soru Şarkı sözü ekleme

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Selam millet, ben müzik çalara şarkı sözü eklemek istiyorum ama olmuyor onun için proğrama ihtiyaç varmış sanırım ama birtürlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Selam millet, ben müzik çalara şarkı sözü eklemek istiyorum ama olmuyor onun için proğrama ihtiyaç varmış sanırım ama birtürlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

bu rehber işinize yarayabilir.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam yabancı müziklerin hazır var uzantı (lrc) olacak dikkat et

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
bence kullanın tüm MD3 bilgileri ve albüm Kapaklarını buluyor nadiren bulamadığı oluyor. ayrıca eski Winamp oto tag gibi etiketlemesi var. programınızla senkronize çalışarak lirikleri akıtır. :)

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence kullanın tüm MD3 bilgileri ve albüm Kapaklarını buluyor nadiren bulamadığı oluyor. ayrıca eski Winamp oto tag gibi etiketlemesi var. programınızla senkronize çalışarak lirikleri akıtır. :)
Buna bakmıştım indirmiştim bile ama ben kendi müzik çalarımda istiyorum hocam. :)

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Buna bakmıştım indirmiştim bile ama ben kendi müzik çalarımda istiyorum hocam. :)

anlıyorum. tabi aynı işlevi gören birden çok program barındırmak hoş olmuyor. umarım kısa sürede daha kolay bir yöntemle dahili müzik çaları işlevsel hale getirirler. şahsen poweramp kullanıyorum. ihtiyacıma göre kişiselleştirebildiğim ve mi band ile kontrol edilebilirliği ile benim için stok müzik çalardan daha fazla haz veriyor.

Oyla:

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
anlıyorum. tabi aynı işlevi gören birden çok program barındırmak hoş olmuyor. umarım kısa sürede daha kolay bir yöntemle dahili müzik çaları işlevsel hale getirirler. şahsen poweramp kullanıyorum. ihtiyacıma göre kişiselleştirebildiğim ve mi band ile kontrol edilebilirliği ile benim için stok müzik çalardan daha fazla haz veriyor.
Bende kendi müzik çalarını pek hoş bulmuyorum aslında albüm kapağı ekleyeyim diyorum bazen oluyor bazen olmuyor sinir edici bi durum

Oyla:
Üst Alt