- Adım
- Musrafa
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 63
Yaklaşık 1 ay falandır arkadaşım kulaniyor böyle bişi olmadı amaGecmis olsun avrupa girisli orjinal adaptor bulmaya calisin bu girisler malesef kirilabiliyor. Ben ozellikle avrupa girisli adaptor aliyorum.Ne olur ne olmaz kullanmayin.
Peki biz bunu etrafını sarsak sıcak silikon ile sıkıntı çıkarır mıyangın ve telefon patlamalarının çoğu o şekilde oluyor zaten bişey olmaz deyip umursamazlıktan nacizane tavsiyem elektrik hiçbir zaman şakaya gelmez, şahsen o şekilde şarjza takıp yatmayı bile aklımdan geçiremem en kısa zamanda deüiştir bence ALLAH kaza beladan korusun.
Hocam oynama yok denedin sadece plastik olan yer kırılmış yani ucu yerinden çıkmamış sadece plastik yerucu plastikten çıkmış ğözüküyor ama arka taraftan lehimli olan kablo ileri geri çok oynamışsa bağlantı yıpranmış olabilir yinede çalışıyorsa pizize takıp yatma uyanık olduğun saatlerde tak.sıcak silikon ısıda çabuk erir tavsiye etmem zira şarj da ısınıyor içeri çok damlatmadan metal kısmına çok ufacık japon ile dene
Arkadaşım daydi yaklaşık 6 ay falan kulaniyorHocam oynama yok denedin sadece plastik olan yer kırılmış yani ucu yerinden çıkmamış sadece plastik yer