Yardım Şarjım çok hızlı bitiyor

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Arkadaşlar.Merhabalar.Sabah telefonumun şarjı 80 di.20 dk video izledim daha sonra 5 dkda Google'da dolaştım ve şuan şarjım 56.bana göre hiç normal değil.Acaba neden böyle Nasıl sorunu çözebilirim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar.Merhabalar.Sabah telefonumun şarjı 80 di.20 dk video izledim daha sonra 5 dkda Google'da dolaştım ve şuan şarjım 56.bana göre hiç normal değil.Acaba neden böyle Nasıl sorunu çözebilirim
Konu başlığınızı lütfen sorununuzu belirtecek şekilde değiştirir misiniz.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığınızı lütfen sorununuzu belirtecek şekilde değiştirir misiniz.
Tamamdır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımlarınızı bekliyorum

Oyla:

Ferdi Ekinci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferdi ekinci
Cihazım
Note 7
Konular
1
Aynı sorunla bende bugün karşılaştım. Bu farklılık hemen dikkatimi çekti. Hergün standart kullanımı yapıyorum bugün sabah saat 08:00' de 100 de olan sarjım , saat 14:00 sıralarında 45 e düşmüştü şaşırdım. Ve şarja taktıgımda normalde çok hızlı şarj ederdi dahada yavaş dolmaya başladı. Kısacası bir günlük takibimde hızlı bitip yavaş sarj olmasını gördüm. Şarj konusunda note 7 ye hayran kalmış biriydim.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam Google Chrome'un son sürümünde bir sorun var sanırım güncellemeleri kaldırıp dener misiniz? Forumda bu sorunu yaşayan ve bu şekilde çözen çok kişi var. Tavsiyem hard reset atmanızdır ama veriler gitmesin diyorsanız Chrome'un güncellemelerini kaldırabilirsiniz.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam havalar çok sıcak. 12. sınıf kimyasinda bol bol duyduğum kavramı size söyleyeyim. Piller soğukta daha iyi çalışır. Normalden fazla ısınan pil daha az şarj tutar, performansı düşer. Bu aralar herkeste görülen bir sorun yani dert etmeyin. Öncelikle kullandığınız uygulama çok tuketiyorsa o uygulamayı hiç kullanmayın bakın şarjda anormallik var mı hala varsa havanın soğumasını bekleyin pil boşta ne kadar şarj tüketiyor buna da bakın. Mesela benim telefon yaklaşık 7-9saat ekran süresi verirdi kullanıma göre. Şuan aynı şekilde wifi Bluetooth hep açık olarak full parlaklık 3 saat pubg 2 saat Chrome kullandım müzik falan dinledim. 5 saat ekran süresi aldım. Şimdilik normal hocam.

Oyla:
Üst Alt