Yardım Şarjdan çıkma sorunu

ahmtulck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET ULUCAK
Cihazım
Xiaomi Note 9S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUİ GLOBAL 12.5.1.0 (RJWMIXM)
Telefon Modeli
Note 9S
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Uzun süre araştırmama rağmen sorunumu çözemedim. 2 3 ay önce note 9s cihazı satın aldım. Aldığımdan beri şarjdan çıkma problemi var. 2 3 farklı yerde farklı şarj aletleri ile denedim. Mesela 30 olunca çıkıyor çıkarıp yeniden takıyorum 70 civarı oluyor sonra tekrar çıkıyor. Yeniden çıkarıp takarak telefonun şarjını 3 defa da full hale getiriyorum. Şarj aletleri ile denendi sorun yok soket temiz ve sorunsuz. Geriye tek kalan şey yazılımsal oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Fitiq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi 8 lite
Konular
6
Hocam şarj entegresinde sıkıntı olabilir .Şarj olurken soketin orada ısınma oluyor mu?Kablo amperi desteklemiyor olabilir(aynı şeyi yaşamıştım).Yazılımsal olacağını pek sanmam.

Oyla:

ahmtulck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET ULUCAK
Cihazım
Xiaomi Note 9S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şarj entegresinde sıkıntı olabilir .Şarj olurken soketin orada ısınma oluyor mu?Kablo amperi desteklemiyor olabilir(aynı şeyi yaşamıştım).Yazılımsal olacağını pek sanmam.
farklı kablolar ile de denedim ısınma falan gözüme çarpmadı hissetmedim öyle bişey birisi batarya akım çekmiyor dedi ama böyle bişey mümkün olabilir mi

Oyla:

Fitiq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi 8 lite
Konular
6
Tavsiyem garantiye göndermen yönünde.Ama gördüğüm kadarıyla bootloader kilidin açık, sıkıntı olmayacaksa rom değiştirip denemen faydalı olabilir.

Oyla:

ahmtulck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET ULUCAK
Cihazım
Xiaomi Note 9S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyem garantiye göndermen yönünde.Ama gördüğüm kadarıyla bootloader kilidin açık, sıkıntı olmayacaksa rom değiştirip denemen faydalı olabilir.
hocam 3 amper sabit çekiyor telefon şarja takıldığında. evde şarj ederken şarj cihazı çok ısınıyordu bundan olabilir mi telefoncu şarj ederken çıkmyor şarjdan

Oyla:
Üst Alt