Yardım Sarjda ısınma

Eyktfr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi note5
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global versiyon
Telefon Modeli
Redmi note5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiomi redmi note5 cihazım'ı alalı 4 gün oldu memnunum çok şükür ama ilk iki gün sıkıntı yoktu sonra priz başlığı yurt dışı idi çevirici aldım 10tl ye kaliteli kalitesiz farkı yok dediler bugün fark ettim cihaz şarjda ısınıyor aşırı derecede değil tabiki ama şarj başlığında'da ısınma var 100 olunca çıkarınca sorun yok birde ses açma kapama tuşu power tuşu'nu elimle sallayinca hafif sallanıyor oda olur kafama ben çok taktım galiba cevaplarsaniz sevinirim iyi akşamlar.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Bahsettiğiniz şeyler biraz mübalağa gibi hocam, şarjın ısınması normal yan tuşların hafifçe sallanması ondanda normal sıkıntı olmaz cihazın keyfini çıkarın
Selametle

Oyla:

Eyktfr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi note5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz şeyler biraz mübalağa gibi hocam, şarjın ısınması normal yan tuşların hafifçe sallanması ondanda normal sıkıntı olmaz cihazın keyfini çıkarın
Selametle
Çok sağolun ustam valla içime su serptiniz şarj çevirici ısınıyor birde cihaz da ısınıyor şarjda o kadar olur diyorsunuz ustam yani anladığım kadarıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selametle
Normalde'de takmazdim ama sonradan ısınma olunca taktım biraz ustam çok sağolun

Oyla:
Üst Alt