Soru Şarja takıp çıkarma sesleri değişimi

Karakartal39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sebahattin K
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
Merhaba mi5 prime rootsuz global miui 10 kullanıyorum. Şarja takıp çıkarırken çıkan seslere uyuz olmaya başladım. Bu sesleri değiştirmenin yolu var mı? Şimdiden teşekkürler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba mi5 prime rootsuz global miui 10 kullanıyorum. Şarja takıp çıkarırken çıkan seslere uyuz olmaya başladım. Bu sesleri değiştirmenin yolu var mı? Şimdiden teşekkürler
Hocam root olmadan böyle cihazın yapısındaki şeylere müdaahele edemezsiniz dilerseniz ayarlardan kapatabilirsiniz.Farklı sesler oluyor mu bilmiyorum forumda bu işi bilen hocalarım elbet geri dönüş sağlayacaktır ancak farklı sesler için önce cihazın bl kilidi açık olmalı ve root gereklidir sonra araştırmaya başlayabilirsiniz

Oyla:

dzynn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4

Maalesef benim de bildiğim kadarıyla Root erişiminiz olmadan bu tarz müdahelelerde bulunamazsınız.

Oyla:

Karakartal39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sebahattin K
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam root olmadan böyle cihazın yapısındaki şeylere müdaahele edemezsiniz dilerseniz ayarlardan kapatabilirsiniz.Farklı sesler oluyor mu bilmiyorum forumda bu işi bilen hocalarım elbet geri dönüş sağlayacaktır ancak farklı sesler için önce cihazın bl kilidi açık olmalı ve root gereklidir sonra araştırmaya başlayabilirsiniz
Teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt