Mobil veri açıkken normalden daha hızlı şarj bitmesi normal birşey sanırım yada bende mi sorun var ?
GruffDuck Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmet Cihazım Redmi note 5 pr Yaş 25 Konum Hatay Katılım 18 Aralık 2018 Konular 5 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Puanları 3 13 Ocak 2019 #1 Mobil veri açıkken normalden daha hızlı şarj bitmesi normal birşey sanırım yada bende mi sorun var ?
Skorpi Don't Worry, Be Happy :-) Yönetici Co-Admin Premium Üye MIUI Expert MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 66 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 294 Mesajlar 19.937 Çözümler 8 Tepkime puanı 60.332 Puanları 438 13 Ocak 2019 #2 GruffDuck' Alıntı: Mobil veri açıkken normalden daha hızlı şarj bitmesi normal birşey sanırım yada bende mi sorun var ? Genişletmek için tıkla ... Çok normal, yani sorun yok Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
GruffDuck' Alıntı: Mobil veri açıkken normalden daha hızlı şarj bitmesi normal birşey sanırım yada bende mi sorun var ? Genişletmek için tıkla ... Çok normal, yani sorun yok Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Metin (: MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Metin Çınar Cihazım Redmi Note 8 Yaş 37 Konum Eskişehir Katılım 27 Temmuz 2016 Konular 131 Mesajlar 5.805 Çözümler 7 Tepkime puanı 7.361 Puanları 338 14 Ocak 2019 #3 Mobil veri şarj düşmanı, yaşadığınız durum gayet normal kablosuz ağın gözünü seveyim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobil veri şarj düşmanı, yaşadığınız durum gayet normal kablosuz ağın gözünü seveyim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi