Yardım Şarj Tüketimi ve Batarya Değişimi

hayretlericerisindeyim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.201.0 VNATWXM
Telefon Modeli
14 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, 14 Ultra kullanıcısıyım ve cihazı aldığım günden beri sık kullanımda günde en az iki kez şarj etmek durumundayım. Global versiyon, Taiwan ROM yüklü. Şarj döngüsü 260'ta ve telefonu 7 aydır kullanıyorum. Normal kullanımda 6-7 saatte şarjı bitiyor. Ekran 120 Hz'de ve WQHD+ modu aktif. Şarj döngüsü kaç olduğunda bataryayı yenilemeliyim ve şarj süresini artırmak için ne yapabilirim?

xxxBabaPiro31xxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
M2007J20CG
Konular
10
Merhabalar, 14 Ultra kullanıcısıyım ve cihazı aldığım günden beri sık kullanımda günde en az iki kez şarj etmek durumundayım. Global versiyon, Taiwan ROM yüklü. Şarj döngüsü 260'ta ve telefonu 7 aydır kullanıyorum. Normal kullanımda 6-7 saatte şarjı bitiyor. Ekran 120 Hz'de ve WQHD+ modu aktif. Şarj döngüsü kaç olduğunda bataryayı yenilemeliyim ve şarj süresini artırmak için ne yapabilirim?
Siz ekrandan tam performans alarak kullanıyorsunuz, örneğin; bir dizüstü bilgisayarda tam performansta bataryayla oynarsanız 1 saat bile götürmez diyebiliriz.

Ekranı 90 Hzde kullanabilirsiniz, WQHD+ modunu kapatın.

Oyla:

hayretlericerisindeyim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz ekrandan tam performans alarak kullanıyorsunuz, örneğin; bir dizüstü bilgisayarda tam performansta bataryayla oynarsanız 1 saat bile götürmez diyebiliriz.

Ekranı 90 Hzde kullanabilirsiniz, WQHD+ modunu kapatın.
90 Hz seçeneği yok maalesef. 60 Hz moduna çevirdim ve bir de böyle deneyeceğim. Yine de tam performansta şarj süresinin bu kadar az olması normal mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 hz ve qwhd kullanmazsanız şarj süreniz uzar. Döngü için fikrim yok
Teşekkür ederim. iPhone'daki gibi batarya sağlığını gösteren bir parametre olmadığı için maalesef ki şarj döngüsü sayısına bakılarak değiştirilmeli diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt