Yardım Şarj tüketimi pek düzelmedi

ylnzcl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Resmi note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hard reset attığım halde şarj tüketiminde pek değişiklik olmadı hâlâ hızlı gidiyor şarjım sorunu nedir bunun?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-05-19-48-14-500_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-05-19-48-14-500_com.miui.securitycenter.jpg
    189,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2020-11-05-19-48-08-504_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-05-19-48-08-504_com.miui.securitycenter.jpg
    240,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2020-11-05-19-48-01-018_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-05-19-48-01-018_com.miui.securitycenter.jpg
    239,1 KB · Görüntüleme: 55

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Gayet iyi bir ekran süresi almışsınız. Neden memnun değilsiniz acaba ? Eğer yeni hard reset attıysanız daha iyi olacağını pek sanmıyorum . Debloat yapmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

ylnzcl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet iyi bir ekran süresi almışsınız. Neden memnun değilsiniz acaba ? Eğer yeni hard reset attıysanız daha iyi olacağını pek sanmıyorum . Debloat yapmayı deneyebilirsiniz.
Bu birkaç gün öncekine ait hocam bugün ondan da kötü aldım sorun şu oyun falan oynamıyorum ben yine de hızlı gidiyor önceden 10 saat falan alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Debloat nedir hocam

Oyla:

Nietzscheeee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nietzsche
Cihazım
9s
Konular
3
Gayet iyi mi? Bunu ciddi mi söylediniz? Benim de aynı arkadaş gibi şarj performansı güncellemeden sonra düştü. Ondan önce 12-13 saat ekran görüntüsü alırdım şimdi 7 saat bile zor alıyorum. Onu geçtim kuzenim de aynı sorunla karşı karşıya, 9s kullanıyoruz. (Bu arada karanlık modda, ekran ışığı neredeyse sıfır vaziyette kullanırım)

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Gayet iyi mi? Bunu ciddi mi söylediniz? Benim de aynı arkadaş gibi şarj performansı güncellemeden sonra düştü. Ondan önce 12-13 saat ekran görüntüsü alırdım şimdi 7 saat bile zor alıyorum. Onu geçtim kuzenim de aynı sorunla karşı karşıya, 9s kullanıyoruz. (Bu arada karanlık modda, ekran ışığı neredeyse sıfır vaziyette kullanırım)

Redmi note 9s cihazınız için söylemedim genel olarak 7 saatten daha fazla ekran süresi almak iyi bir pil süresine sahip olunduğunu gösterir. Bazı cihazlar 12-13 saat alablir her cihaz 12-13 saat ekran süresi veremez. Güncelleme düşürmeyi deneyebilirsiniz bootloader kilidini kaldırıp bildiğim kadarıyla geçebiliyorsunuz öyle yapmayı deneyin. Ben Oneplus 6 kullanıyorum 7 saat alınca dua ediyorum o kadar ayar yapmama rağmen normalde kendi haline bıraksam 4 saat ekran süresi alırım.

ylnzcl debloat istenmeyen yazılım olarak çevrilebilir. Önceden hazır olarak yüklü gelen aslında günlük hayatta belki de hiç kullanılmayan uygulamaların, bknz: google duo silinme işlemidir. Arka planda bazı telemetry (izlenme) ve gereksiz uygulamların kaldırılmasına yardımcı olur.

Oyla:

ylnzcl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
16
Hocam aynı şekilde önceden yatarken telefon şarjı yüzde 40 50 civarı olurdu şimdi akşama zor yetiyor

Oyla:

Nietzscheeee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nietzsche
Cihazım
9s
Konular
3
Hocam aynı şekilde önceden yatarken telefon şarjı yüzde 40 50 civarı olurdu şimdi akşama zor yetiyor
Çok sinir bozucu bir durum, resmen kenara itilmek gibi bir şey daha telefonu alalı 3 ay olmadı.

Redmi note 9s cihazınız için söylemedim genel olarak 7 saatten daha fazla ekran süresi almak iyi bir pil süresine sahip olunduğunu gösterir. Bazı cihazlar 12-13 saat alablir her cihaz 12-13 saat ekran süresi veremez. Güncelleme düşürmeyi deneyebilirsiniz bootloader kilidini kaldırıp bildiğim kadarıyla geçebiliyorsunuz öyle yapmayı deneyin. Ben Oneplus 6 kullanıyorum 7 saat alınca dua ediyorum o kadar ayar yapmama rağmen normalde kendi haline bıraksam 4 saat ekran süresi alırım.

ylnzcl debloat istenmeyen yazılım olarak çevrilebilir. Önceden hazır olarak yüklü gelen aslında günlük hayatta belki de hiç kullanılmayan uygulamaların, bknz: google duo silinme işlemidir. Arka planda bazı telemetry (izlenme) ve gereksiz uygulamların kaldırılmasına yardımcı olur.

Garanti düşmeden yapabileceğim bir şey var mı?

Oyla:

ylnzcl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
16
Çok sinir bozucu bir durum, resmen kenara itilmek gibi bir şey daha telefonu alalı 3 ay olmadı.

Garanti düşmeden yapabileceğim bir şey var mı?
Garantiye yollasak şarj tüketiminden dolayı işe yarar mı acaba benim cihazımda 5 6 aylık daha bir sene olmadı şarj problemi olmaya başladı

Oyla:

Nietzscheeee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nietzsche
Cihazım
9s
Konular
3
Garantiye yollasak şarj tüketiminden dolayı işe yarar mı acaba benim cihazımda 5 6 aylık daha bir sene olmadı şarj problemi olmaya başladı
Çoğu kişi aynı sorundan müzdarip maalesef. Etrafımda, diğer forumlarda ve çoğu yerde herkesi xiaomi almaması konusunda uyaracağım.

Oyla:
Üst Alt