Yardım Sarj süresi ve kapanma

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Merhaba herkese
Xiaomi redmi note 3 pro kullanıcısıyım bataryanın eskimesi sonucu yeni batarya alıp taktım fakat şarjım eskisinden daha az gidiyo iki gün önce hard reset attım değişen bişey yok 3 saat civarı ekran süresi alıyorum ayrıca sarj %8-9a gelince kapanıyo ve açılmıyo tekrar sarja taktıgımda %0dan başlayıp yükseliyo ne yapabilirim

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Merhaba herkese
Xiaomi redmi note 3 pro kullanıcısıyım bataryanın eskimesi sonucu yeni batarya alıp taktım fakat şarjım eskisinden daha az gidiyo iki gün önce hard reset attım değişen bişey yok 3 saat civarı ekran süresi alıyorum ayrıca sarj %8-9a gelince kapanıyo ve açılmıyo tekrar sarja taktıgımda %0dan başlayıp yükseliyo ne yapabilirim
Yeni aldığınız batarya aynı şartlarda eskisinden daha kötü bir kullanım sunuyorsa arızalı olma ihtimali oldukça yüksektir.

Oyla:

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni aldığınız batarya aynı şartlarda eskisinden daha kötü bir kullanım sunuyorsa arızalı olma ihtimali oldukça yüksektir.
Mesela 100de çıkardım 99 indi 5 dakika sonra 90 oldu sonra yine yavas yavas düşüyo sıfır bataryanın arızalı çıkması çok sinir bozucu açıkcası

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
bataryayi nereden aldınız kime degistirttiniz?

Oyla:

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı satıcıdan ikinci bir batarya aldım fakat yine aynı ekran süresi 3 4 saat anca gidiyor ve çok orantısız düşüyor bazen bi süre düşmüyo bazen 3 4 tane ard arda düşüyo çıkamadım işin içinden

Oyla:
Üst Alt