- Adım
- Görkem
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 13
Hocam 5 saat oyun oynadığınıza rağmen ekran 7 saatden fazla tolması çok iyi bildiğiniZ hataları varmı romun kurmak isdiyorumdaMido cihazımdan xiaomi.eu 8.4.26 beta ile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uzun zamandır kullanıyorum hocam, herhangi elzem bir sorun ile karşılaşmadımHocam 5 saat oyun oynadığınıza rağmen ekran 7 saatden fazla tolması çok iyi bildiğiniZ hataları varmı romun kurmak isdiyorumda
Teşekkürler hocam o zaman şimdi indirmeye başlıyorum inşallah iyi gider herşeyUzun zamandır kullanıyorum hocam, herhangi elzem bir sorun ile karşılaşmadım
Bende baya iyi buldumHocam 5 saat oyun oynadığınıza rağmen ekran 7 saatden fazla tolması çok iyi bildiğiniZ hataları varmı romun kurmak isdiyorumda
Hocam romu kurdum ama tema yüklenmiyor sizdedemi böyle hata varUzun zamandır kullanıyorum hocam, herhangi elzem bir sorun ile karşılaşmadım
Stock klasik tema kullanıyorumHocam romu kurdum ama tema yüklenmiyor sizdedemi böyle hata var
Herhangi bir sorun yok yukarı kaydırarak kapanıyorYalnıs oldu tek tek kapatmak olmuyor gerek X basmak lazım
Hocam affınıza sığınarak uzur dilerim şimdi Hall edebildim problemler anlamadığım nedenlerden dolayı benden imiş twrp yes data yapın tekrar kurdum herşey yolundaStock klasik tema kullanıyorum
Herhangi bir sorun yok yukarı kaydırarak kapanıyor