Yardım Şarj şu gibi akıyor

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Merhaba.oncelikle bazi arkadaşlar çok forum aciyorsun diye kızıyor.Ama emin olun bu sorunun cevabını başka bir yerde bulamadım.Lutfen konuyu dagitmayalim.
Şimdi sorum,telefonum rn7 fakat aşırı şekilde şarj yemeye başladı ve çok ısınıyor..Acaba neden olabilir?yani her 1 buçuk 2 dakikada 1 götürüyor diyebilirim.

Teşekkürler

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba.oncelikle bazi arkadaşlar çok forum aciyorsun diye kızıyor.Ama emin olun bu sorunun cevabını başka bir yerde bulamadım.Lutfen konuyu dagitmayalim.
Şimdi sorum,telefonum rn7 fakat aşırı şekilde şarj yemeye başladı ve çok ısınıyor..Acaba neden olabilir?yani her 1 buçuk 2 dakikada 1 götürüyor diyebilirim.

Teşekkürler
Ekran görüntüsü atarsanız en çok hangi uygulama şarj tüketiyor veya Android sistemmi yada Mobil veri hücre bekleme bakardık hep beraber yardımcı oluruz :) bir de hangi romu kullanıyorsunuz

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran görüntüsü atarsanız en çok hangi uygulama şarj tüketiyor veya Android sistemmi yada Mobil veri hücre bekleme bakardık hep beraber yardımcı oluruz :) bir de hangi romu kullanıyorsunuz
Rom derken?

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 gün önceki ekran süresi gayet iyymiş, o günden bugüne sonrada ne yükledi iseniz o bitiriyordur pilinizi

Yani Global sürümdemisiniz veya custom romdamısınız demek istedim
Kusur bakmayın biraz geç oldu.Global kararlı surumdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 gün önceki ekran süresi gayet iyymiş, o günden bugüne sonrada ne yükledi iseniz o bitiriyordur pilinizi

Yani Global sürümdemisiniz veya custom romdamısınız demek istedim
Kusur bakmayın biraz geç oldu.Global kararlı surumdeyim

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Estağfurullah hocam ne kusuru. Eğer bu yakınlarda güncelleme yaptıysanız ota üzerinden Güncelleme paketinin tamamını indirmenizi ve kurmanızı tavsiye ederim sonra yedekleri alıp temiz bir format atarak yeniden başlayın düzelir

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
telefonu simdi siz kullaniyorsunuz isinma illaki.olacakdir.her cihazda ancak bu isinma eskisiyle.oranti olarak nekadar ona bakmaniz lazim ve oldugundan cok fazla.isiniyorsa arka planda calisan uygulamalari kontrol edin mutlaka bisey calisiyordur arkada.eger yoksa sifirlayin yine duzelmezse temiz.kurulum yapin .
mix2 kullaniyorum mesela bu zamana kadar isinma sorunu pek yasamadim suan sadece sarjimmoldugundan hizli bitmeye basladi 23 ay oldu alali oda dogal olarak batarya perfirmansi azaliyor. onumuzdeki ay bitmesi gereken bi thh surecim var olumsuz sonuc.ciksrsa baslicam bu sefer sifirdan herseyi yuklemeye gerekirse custom kurup gecicem

Oyla:
Üst Alt