Soru Şarj Sorunu

muratmmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Merhabalar,

Mi note 3 telefonum şarjdayken kablonun soketini oynatınca şarj kesiliyor hemen tekrar geliyor, bazende şarj kesilince tekrar çıkarıp takınca şarj olmaya devam ediyor. sadece kabloyu oynatınca soketi oynatmadığım zaman kesilme olmuyor sizce neden olabilir? şarja takılıyken telefonla uğraşan biride değilim. telefonun şarj soketlerinde kronik bir sorun varmı?

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Merhabalar,

Mi note 3 telefonum şarjdayken kablonun soketini oynatınca şarj kesiliyor hemen tekrar geliyor, bazende şarj kesilince tekrar çıkarıp takınca şarj olmaya devam ediyor. sadece kabloyu oynatınca soketi oynatmadığım zaman kesilme olmuyor sizce neden olabilir? şarja takılıyken telefonla uğraşan biride değilim. telefonun şarj soketlerinde kronik bir sorun varmı?
Farklı bir şarj kablosu ile deneyin belki sorun kablodadır.

Oyla:

muratmmn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakma isteyim yazdigimi okumamisim. s9 sarj aleti ile sarj etmek istemistim bir defasinda sarja taktiktan snra telefonu masaya koydugumda sarj kesildi tekrar gelmedi bnde tekrar denemedim. bundan 2 hafta snra evde ilk bahsettigim gibi kopmalar oldu. Bir arkadasimda mi note 3 var haftaya deneyeceğim lakin merakim sizde benzer sorunlar oldu mu

Oyla:
Üst Alt