Yardım Şarj sorunu?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Dün MIUI10 Global Beta 8.7.3'ü yükledim, gece telefonu kapatıp şarja taktım, yine gece şarj %75'teyken çıkarttım, bu sabah açtım telefonu şarj %57 gösteriyor, telefon kapalıyken şarj gitmez, bir telefonun açılması da bu kadar şarj götürmez. Sorun romdan mı kaynaklı acaba?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Başka bir rom yükleyip deneyin.Eğer yine aynı durum söz konusuysa bataryanız ölmüş demektir hocam.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir rom yükleyip deneyin.Eğer yine aynı durum söz konusuysa bataryanız ölmüş demektir hocam.

Sağ olun hocam, deneyeceğim, son 1 haftadır her gün rom değiştiriyorum zaten, acaba sürekli değiştire değiştire bataryayı mı öldürdük, sık sık rom değiştirmenin bataryaya etkisi var mıdır? :D Cihazı alalı da 2 yıl oldu. RN 3 Pro kullanıyorum, acaba satıp model mi yükseltsem, yoksa aliexpress'ten vs. yeni bir batarya mı alsam, bütçem de model yükseltmeye pek uygun değil şu anlık.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Sağ olun hocam, deneyeceğim, son 1 haftadır her gün rom değiştiriyorum zaten, acaba sürekli değiştire değiştire bataryayı mı öldürdük, sık sık rom değiştirmenin bataryaya etkisi var mıdır? :D Cihazı alalı da 2 yıl oldu. RN 3 Pro kullanıyorum, acaba satıp model mi yükseltsem, yoksa aliexpress'ten vs. yeni bir batarya mı alsam, bütçem de model yükseltmeye pek uygun değil şu anlık.
Sık sık rom değiştirmek bataryayı etkiler tabi ki. Ama her romdan sonra iki üç defa şarj etmek bataryanın asıl performansını gösterir. Siz sürekli rom değiştirip, düzenli şarj etmediğiniz için de bu durun söz konusu olmuş olabilir.
Stabil olduğunu bildiğiniz bir rom kurup iki üç defa şarj edip kontrol edin hocam. Sorun düzelmiş olabilir. Düzelmez ise bütçenize uygun olan batarya değişimine bakarsınız artık :)

Oyla:
Üst Alt