Yardım Sarj sorunu Erken kapanma

xcenteor

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi5
Konular
16
Mi5 alalı çok olmadı yaklaşık 6 7 ay olmuş olmasına rağmen sarjım 15-20 lerdeyken telefon kapanıyor ve bu çok can sıkıcı oluyor. Ne yapmam gerekiyor ? Sizdede aynı sorun var mı ? Yardımlarınız için teşekkürler...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi5 alalı çok olmadı yaklaşık 6 7 ay olmuş olmasına rağmen sarjım 15-20 lerdeyken telefon kapanıyor ve bu çok can sıkıcı oluyor. Ne yapmam gerekiyor ? Sizdede aynı sorun var mı ? Yardımlarınız için teşekkürler...
Bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile flash all seçeneğini farklı bir rom kurulumu yapıp deneyin.

Oyla:

xcenteor

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi5
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile flash all seçeneğini farklı bir rom kurulumu yapıp deneyin.
Bootloader kilidimi açtıktan sonra mi flash programı ile miui 9 global romu flash exept storage şıkkı değil de flash all şıkkını seçerek rom yapıcam değil mi ? Doğru anladığımdan emin olmak için soruyorum hocam teşekkürler yanıtın için.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bootloader kilidimi açtıktan sonra mi flash programı ile miui 9 global romu flash exept storage şıkkı değil de flash all şıkkını seçerek rom yapıcam değil mi ? Doğru anladığımdan emin olmak için soruyorum hocam teşekkürler yanıtın için.
Evet doğru anlamışsınız.

Oyla:
Üst Alt