U Uygar62 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Uygar Cihazım Redmi note 7 Yaş 22 Konum Güngören Katılım 18 Ekim 2019 Konular 42 Mesajlar 170 Tepkime puanı 46 Puanları 28 18 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar dün telefon şarjdayken yanlışlıkla şarj ucunu biraz eğdim sizce şarj soketinde eğilme varmı , şimdiden teşekkürler.( şarj edilmesinde herhangi bir sıkıntı yok) Ekli dosyalar IMG-20200318-WA0003.jpg 63,3 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba arkadaşlar dün telefon şarjdayken yanlışlıkla şarj ucunu biraz eğdim sizce şarj soketinde eğilme varmı , şimdiden teşekkürler.( şarj edilmesinde herhangi bir sıkıntı yok)
alitoprax Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Cihazım Redmi note 7 Yaş 25 Konum Ist Katılım 5 Kasım 2019 Konular 5 Mesajlar 117 Çözümler 1 Tepkime puanı 67 Puanları 28 18 Mart 2020 #2 Uygar62' Alıntı: Merhaba arkadaşlar dün telefon şarjdayken yanlışlıkla şarj ucunu biraz eğdim sizce şarj soketinde eğilme varmı , şimdiden teşekkürler.( şarj edilmesinde herhangi bir sıkıntı yok) Genişletmek için tıkla ... Yamulma yok normal Oyla: Oyla 0 Downvote
Uygar62' Alıntı: Merhaba arkadaşlar dün telefon şarjdayken yanlışlıkla şarj ucunu biraz eğdim sizce şarj soketinde eğilme varmı , şimdiden teşekkürler.( şarj edilmesinde herhangi bir sıkıntı yok) Genişletmek için tıkla ... Yamulma yok normal