A Ali20 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ali Cihazım Xiaomi A2 lite Yaş 28 Konum Denizli Katılım 17 Şubat 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 17 Şubat 2019 #1 Telefonumu kapattığım da şarj oluyor açıldımı tekrar şarj aletini çıkarıp taktığım da olmuyor Neden Acba
Telefonumu kapattığım da şarj oluyor açıldımı tekrar şarj aletini çıkarıp taktığım da olmuyor Neden Acba
JohnSmith96 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mido Konum Birleşik krallık Katılım 29 Ağustos 2018 Konular 10 Mesajlar 507 Tepkime puanı 395 Puanları 78 17 Şubat 2019 #2 Aynı sorunu aosp romlara geçerken yaşıyordum, stock romda öyle bir sorun olmuyordu, garantide soket değişerek çözüldü. Oyla: Oyla 0 Downvote
Aynı sorunu aosp romlara geçerken yaşıyordum, stock romda öyle bir sorun olmuyordu, garantide soket değişerek çözüldü.
Y yarenersonmez Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yaren Cihazım Xiaomi Mi A1 Yaş 32 Konum Adıyaman Katılım 24 Temmuz 2018 Konular 23 Mesajlar 984 Tepkime puanı 912 Puanları 108 17 Şubat 2019 #3 Ali20' Alıntı: Telefonumu kapattığım da şarj oluyor açıldımı tekrar şarj aletini çıkarıp taktığım da olmuyor Neden Acba Genişletmek için tıkla ... Sorun yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyor olabilir Mi flash tool ile stock rom yükleyip test etmenizi öneririm Oyla: Oyla 0 Downvote
Ali20' Alıntı: Telefonumu kapattığım da şarj oluyor açıldımı tekrar şarj aletini çıkarıp taktığım da olmuyor Neden Acba Genişletmek için tıkla ... Sorun yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyor olabilir Mi flash tool ile stock rom yükleyip test etmenizi öneririm
A Ali20 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ali Cihazım Xiaomi A2 lite Yaş 28 Konum Denizli Katılım 17 Şubat 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Xiaomi mi a2 lite 32 gb Şarj olma sorunu Kendiliğinden Düzeldi Şimdi de Çabuk Şarj oluyor Ve bitiyor Napmalıyım Başına gelen var mı Oyla: Oyla 0 Downvote
Xiaomi mi a2 lite 32 gb Şarj olma sorunu Kendiliğinden Düzeldi Şimdi de Çabuk Şarj oluyor Ve bitiyor Napmalıyım Başına gelen var mı
F Faruk Ulaş Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Faruk Cihazım Xaomi a2 lite Meslek Öğrenci Yaş 23 Konum Bursa İnegöl Katılım 3 Mart 2019 Konular 1 Mesajlar 8 Tepkime puanı 2 Puanları 3 4 Mart 2019 #5 Şarjın çok geçmi doluyordu bendede 64 GB var çok geç doluyor kendiliğinden nasıl düzeldi Oyla: Oyla 0 Downvote