Soru Şarj kablosu önerisi

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Şarj kablosu alacağım ama hangi kablo alacağıma karar veremedim. Orijinal kablo mu almalıyım yoksa resimdeki gibi bir kablo mu almalıyım aralarında ne tür farklar var?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-09-17-44-02-824_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2025-12-09-17-44-02-824_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    568,3 KB · Görüntüleme: 11

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Hocam görseldeki kablo Type-C'den Type-C'ye bağlantı sağlıyor. Sizde Type-C girişli adaptör var mı? Bu kabloları genellikle apple kullanıcıları tercih ediyorlar.

Bence orijinal kablo alın. Daha önce denediğim pek çok farklı marka kablodan ben verim alamadım bu nedenle tavsiyem de orijinal kablo almanız yönünde olur.

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam görseldeki kablo Type-C'den Type-C'ye bağlantı sağlıyor. Sizde Type-C girişli adaptör var mı? Bu kabloları genellikle apple kullanıcıları tercih ediyorlar.

Bence orijinal kablo alın. Daha önce denediğim pek çok farklı marka kablodan ben verim alamadım bu nedenle tavsiyem de orijinal kablo almanız yönünde olur.
Hocam siz demeden bunu farketmiştim ama converterla yine çözülür gibi geliyor bana. Verim alamadım demişsiniz ürünün yorumlarını detaylıca inceledim herkes farklı verim alıyormuş kimisi 33w kimisi 20W yani tam kapasiteyle çalışmıyormuş kaliteli marka diye lanse ediyorlar ama 5 kuruş etmez orijinal kablo araştırıyorum şimdi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Hocam siz demeden bunu farketmiştim ama converterla yine çözülür gibi geliyor bana. Verim alamadım demişsiniz ürünün yorumlarını detaylıca inceledim herkes farklı verim alıyormuş kimisi 33w kimisi 20W yani tam kapasiteyle çalışmıyormuş kaliteli marka diye lanse ediyorlar ama 5 kuruş etmez orijinal kablo araştırıyorum şimdi

Benim cihazım 67W destekliyor ama diğer marka kabloların hiç biriyle 67 alamadım...

Üst Alt