- Adım
- Deniz
- Cihazım
- Redmi 5
- Konular
- 21
Hocam bildirim çubuğunu indirdiğinizde görebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.Selam arkadaşlar önceleri Bluetooth bir cihaza bağlandığım da mesala kulaklık veya Bluetooth hoparlör gibi şebeke yaninda şarj ne kadar kaldığı görünüyor du suan neden yok
Cihaz ve rom hakkında bilgi verebilir misiniz?Hayır hocam olmuyo öyle
Hocam ilk aldığım gibi rom kurmadım redmi 5 miui 11.0.2Cihaz ve rom hakkında bilgi verebilir misiniz?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam emin olmamakla beraber barda anladığım kadarıyla maksimum simge sayısı var. ayrıca sizin sürümle alakalı bluetooth cihazının bataryasını orada göstermiyor. Mecburen ayarlar bluetootha girip oradan kontrol etmeniz gerekiyor. Ben revos kullanıyorum mi 9 SE cihaz.Hocam ilk aldığım gibi rom kurmadım redmi 5 miui 11.0.2
Anlıyorum ben internet hız göstergesini kapatıp denicem teşekkürlerHocam emin olmamakla beraber barda anladığım kadarıyla maksimum simge sayısı var. ayrıca sizin sürümle alakalı bluetooth cihazının bataryasını orada göstermiyor. Mecburen ayarlar bluetootha girip oradan kontrol etmeniz gerekiyor. Ben revos kullanıyorum mi 9 SE cihaz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler hocam deniyip sonucu yazarımHocam emin olmamakla beraber barda anladığım kadarıyla maksimum simge sayısı var. ayrıca sizin sürümle alakalı bluetooth cihazının bataryasını orada göstermiyor. Mecburen ayarlar bluetootha girip oradan kontrol etmeniz gerekiyor. Ben revos kullanıyorum mi 9 SE cihaz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Olmadı hocam sarj göstergesini bile kapattim sonuç aynıHocam emin olmamakla beraber barda anladığım kadarıyla maksimum simge sayısı var. ayrıca sizin sürümle alakalı bluetooth cihazının bataryasını orada göstermiyor. Mecburen ayarlar bluetootha girip oradan kontrol etmeniz gerekiyor. Ben revos kullanıyorum mi 9 SE cihaz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir