Yardım Şarj eti telefona girmiyor

BirbChan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Mi 12 T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ14 14.0.6.0
Telefon Modeli
Mi 12T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İyi akşamlar. Xiaomi mi 12T model telefonumu bu akşam şarja takacaktım fakat şarj aleti ekte olduğu gibi dışarıda kaldı ve ne zorlamayla da içeri girmedi. Dün akşam şarj ettiğimde bir sıkıntı yoktu herhangi bir düşme, çarpma olmadı. Fakat samsung orijinal kablosuyla şarj ettim. Araştırma yaptığımda da içine toz vs. Girip şarj aletinin girişini engelleyebilceğini okudum, fakat içini metal ve plastikle kazımaya çalışsam da herhangi bir toz alamadım ve içerisinde var mı da bilmiyorum (videoda gösteriyorum ama gözlerim iyi görmüyor :/). Sıkıntı nedir nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Veliusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Note 9 pro
Konular
5
kablo içindeki pinler yamulmuş veya toz pislik vs girmiştir. Başka kablo denediniz mi ? Videoya göre şarj aleti girişinizde anormal bir durum yok.

Oyla:

BirbChan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Mi 12 T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablo içindeki pinler yamulmuş veya toz pislik vs girmiştir. Başka kablo denediniz mi ? Videoya göre şarj aleti girişinizde anormal bir durum yok.
Samsung girişimi de denedim o da girmiyor malesef, tabletime tam oturuyor iki şarj aleti de.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Tablete uyumlu olan telefona uyumlu olmayabilir.

Yeni tip telefon kullananlardan birinin sarj kablosunu kullanmayı dener misiniz?

Oyla:
Üst Alt