Yardım Şarj ekranı iptal?

ahmetpayza

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar motosiklette giderken navigasyon kullanmak istiyorum
Navigasyon kullanırken şarj hızlı tükendiği için kısa mesafede sorun olmaz ama uzun yol giderken şarj ihtiyacı hasıl oluyor
bu nedenle de telefon tutucunun yanı sıra bir de USB şarj cihazı ekledim motosikletime
Sormak istediğim konu şu;
Mesela şarj ekranında % kaç dolduğunu gösteren yeşil renkli ekranı sağa kaydırarak ana menüyü açıyorum ve telefonu kullanabiliyorum ancak diyelimki yolda giderken navigasyon apk açık olduğu halde şarj ekranına geri dönebiliyor bazen
Önce acaba güç kesintisi ile mi alakalı diye düşündüm ama kablolarda bir sıkıntı yok
Ekran koruyucu misali kafasına göre belli bir süre sonra şarj ekranına dönüyor bu olayı nasıl düzeltebilirim
şarj ekranını (dolum yüzdesinin olduğu ekranı) nasıl iptal edebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon modeli Xiaomi Mi A1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz araştırınca şöyle bir konu buldum burada yazdığına göre telefon dokunmatiği şarj esnasında stabil çalışmıyor bazen internette gezinirken video izlerken yada bir uygulama kullanılırken şarj ekranına geri dönüyormuş

Benim sorunumda buna benzer işte
Bunun için kablo vs aksesuarları orjinal kullanmayı tavsiye edenler yada yetersij güç çektiğinde telefonun bu gibi sorunlar yapabildiğini yazanlar olmuş

Benim motosikletime kullandığım şarj aleti 12Volt 2.1Amper
Kablo olarak ta kutu içerisinden çıkan orjinal kabloyu kullanıyorum

Bu dediğim sorun her zaman değil ara sıra oluyor oldu mu da sürekli tekrarlayınca can sıkıyor
ya navigasyonu kullanıp şarjı bitireceğiz yada sadece şarj takılı olarak kalacak navigasyonu kullanamayacağım aynı anda....
Bir çözüm önerisi bekliyorum

Ekli dosyalar

• HTB1XdSERFXXXXc2XpXXq6xXFXXXL.jpg
    HTB1XdSERFXXXXc2XpXXq6xXFXXXL.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 1
  • HTB17NOJRFXXXXbdXpXXq6xXFXXXC.jpg
    HTB17NOJRFXXXXbdXpXXq6xXFXXXC.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Üst Alt