Soru Şarj cihazı seçimi hakkında ufak bir soru

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Merhaba arkadaşlar telefonu aldığımda kutusunun içinden çıkan 10 wattlık şarj aleti ile 2 senedir kullanıyorum ama artık kablosu falan yıpranmaya başladı. Ben de yeni şarj kablosu almaya karar verdim şarj adaptörü ile. Şöyle bir sorum olucak telefon normalde 18 watt hızlı şarjı destekliyor ama ben 18 wattlık orjinal şarj aleti almak yerine 33 wattlık olan orjinal şarj aletleri var onlardan almak istiyorum biraz da geleceğe dönük olsun diye. 18 Wattın üstünde herhangi bir orjinal şarj aletini alsam bana sorun yaşatır mı yoksa şarj aleti 33 watt olsa bile telefon sorunsuz 18 watt güçte şarj olur mu?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
r.u.b.y_45, 18w Şarj aleti ileriye dönük de olsa gayet yeterli 20 dk için cihazı ısıtmaya pili öldürmeye gerek yok ( uzun vadede)

r.u.b.y_45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yevgeniy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r.u.b.y_45, 18w Şarj aleti ileriye dönük de olsa gayet yeterli 20 dk için cihazı ısıtmaya pili öldürmeye gerek yok ( uzun vadede)

Teşekkürler hocam o halde 18 watt olarak bir tercih yapayım. Peki hocam dediğim gibi bendeki şarj aleti 10 wattlık kutudan çıkan bunun yerine 18 watt olanı kullanıp günlük hayatta sürekli onunla şarj etmem sorun olmaz değil mi? Yani telefonun şarj olurken hep hızlı şarjda şarj olmasından bahsediyorum çünkü attığınız linkte 10 watt ve 18 watt arasında gözle görülür bayağı bir kısalma mevcut şarj süresinde.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
r.u.b.y_45, Aciliyetiniz varsa 18w kullanırsınız ama aciliyet zaman sıkıntısı yoksa her daim 10w iyidir.

Üst Alt