Yardım Şarj Çabuk Bitiyor

Beratbjk25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Şarjım Çabuk Bitiyor Bunu Önleme gibi bir şanşım var mı Nasıl bir Önlem Almalıyım Bana Yardımcı Olun Xiaomi Redmi Note 7

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba, Bu konuları inceyebilirsiniz.

Oyla:

Beratbjk25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler,Pil Kalibrasyon'u Ne demek

Oyla:

BenMustafaM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MustafaM
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Google fotoğraflar gibi arkada otomatik yedekleme yapan uygulamaları manuel yapınca şarj uzun gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlardan -> kilit ekranından -> kilit ekranının bildirimler için uyandır ı kapalı yapabilirsin.

Konum ayarlarını pil tasarrufunu açabilirsin, konumdaki tarama kısmını kapatabilirsin. Eğer sık sık gps/konum kullanuyorsan yapmaman en iyi olanı. Yaparsan da gps/konum/haritalar kullanırken tekrar açman gerekir.

Sık kullanmadığın, bildirimlerinin önemsiz olduğu uygulamaları arka planda kapatabilirsin. Ayarlar -> pil ve performans -> uygulama pil tasarrufundan yapabilirsin. - Eğer sistem uygulamalarının işlevselliğini bilmiyorsanız, mesela google drive ın panoya kopyala işlevselliğini yaptığını - Bu özellikte sistem uygulamaları olduğu gibi kalması en yararlı olandır. Sonradan yüklendiğiniz uygulamalarda yapmak yararlı.

Bu yazdıklarımın bir çoğunu miuiturkiye ve donanimhaber forumlarından okudum sanırım.

Google play store ve sistem uygulamalarını otomatik güncellemeyi kapatabilirsin. Sistem güncellemeleri de kapatılabilinir ama kapamıyorum.

Aklıma geldikçe yazıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt