Yardım Şarj az gidiyor tekrar IMEI

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Şarjım ekran süresi max 7 saat alıyorum ki oyun yok bunun içinde IMEI işlemi kendim yaptım aynı yolla bidaha yapsam ama qcn dosyasını farklı denesem sorun çözülür mü. Şuan ki rom Revos miui11 stabil

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
ekran süreniz normal. hatta iyi bile. ben 5-5:30 saat alıyorum maksimum. kullanım şekliniz ile alakalı birşey bu. imei işlemini orjinal qcn dosyanızı düzenleyerek yaptıysanız değiştirmeyin. diğer türlü başka yerden bulacağınız qcn ya k20 ye ait olup band sorunu yaşatacak yada orijinal qcn olmadığı için volte kullanamayabilirsiniz. kısacası şarj sorununuz repair işlemi ile ilgili değil

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
ekran süreniz normal. hatta iyi bile. ben 5-5:30 saat alıyorum maksimum. kullanım şekliniz ile alakalı birşey bu. imei işlemini orjinal qcn dosyanızı düzenleyerek yaptıysanız değiştirmeyin. diğer türlü başka yerden bulacağınız qcn ya k20 ye ait olup band sorunu yaşatacak yada orijinal qcn olmadığı için volte kullanamayabilirsiniz. kısacası şarj sorununuz repair işlemi ile ilgili değil
Hocam elinizde Mi 9T için orijinal qcn dosyası var mı acaba?

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Hocam elinizde Mi 9T için orijinal qcn dosyası var mı acaba?
hocam orijinal qcn dosyası her cihaza özel olarak cihazın içinde bulunur. eğer bu işlemleri yapmadan önce ilk bl kilidi açıldığında orijinal qcn dosyanızı yedek almadıysanız başka bir yerde bulmanız mümkün değildir.

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
hocam orijinal qcn dosyası her cihaza özel olarak cihazın içinde bulunur. eğer bu işlemleri yapmadan önce ilk bl kilidi açıldığında orijinal qcn dosyanızı yedek almadıysanız başka bir yerde bulmanız mümkün değildir.
Hocam cihaz bana geldiğinde hali hazırda imei repair görmüştü yani ulaşmanın başka yolu yok diyorsunuz

Oyla:
Üst Alt