Yardım Şarj animasyonunu değiştirme

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.5.2 enhanced
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese Merhaba. Benim cihazım Redmi Note 8 MIUI 12.5 enhanced. Şarj animasyonu diğer cihazlardaki gibi değil. Benim arkadaşımda Redmi Note 10 var ayarlarda Şarj animasyonu diye bir kısım var işte böyle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ama benim cihazımda böyle bir ayar yok. Uzun zamandır bunu açmanın yolunu arıyorum. Eğer bilen varsa yardım etsin.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Herkese Merhaba. Benim cihazım Redmi Note 8 MIUI 12.5 enhanced. Şarj animasyonu diğer cihazlardaki gibi değil. Benim arkadaşımda Redmi Note 10 var ayarlarda Şarj animasyonu diye bir kısım var işte böyle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ama benim cihazımda böyle bir ayar yok. Uzun zamandır bunu açmanın yolunu arıyorum. Eğer bilen varsa yardım etsin.
Bu custom rom olabilir

Oyla:

aergun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, konu şarj ile ilgili olunca aklıma takılan bir konuyu sormak isterim. Malum elimizde 23 watt lık, 67 wattlık şarj adaptörleri var. Bunlarla 600 mah lık podları ya da kulaklıkları şarjda bırakmak ne derece sağlıklı?

Oyla:

merlin88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, konu şarj ile ilgili olunca aklıma takılan bir konuyu sormak isterim. Malum elimizde 23 watt lık, 67 wattlık şarj adaptörleri var. Bunlarla 600 mah lık podları ya da kulaklıkları şarjda bırakmak ne derece sağlıklı?
Kulaklık ve podda şarj değerleri mutlaka yazar. Örnek verecek olursak genellikle 5v 1a yazar. 5v şarj adaptörüyle şarj etmemiz gerek. 23v & 67v ile şarj etmek kulaklığa ve poda zarar verecektir. Bildiklerimi aktardım umarım işinize yarar. İyi günler...

Oyla:
Üst Alt