- Adım
- samuel
- Cihazım
- poco x3
- Konular
- 21
Miui sürümü ne hocamArkadaşlar global tr ve global sürümleri denedim şu hatadan bir türlü kurtulamadım. bu sorunu yaşayan varmı ?
12.0.1 sürümünde böyle bir hata vardı ama 12.0.2de düzeltmişlerdi. Benim cihaz farklı tabi ki. Çok da büyük bir sorun değil şarja takınca geliyor 5 saniye sonra kayboluyor. Güncellemeyle düzeltirler haberleri var bu sorundanPOCO X3 cihaz miui 12 hocam. Global tr 12.0.1 12.0.2 global 12.0.3 hepsini yükledim sorun hepsindede oluyor çözemedim.
Her gün yeni telefon çıkarınca böyle oluyor hocam yüzlerce telefona ayrı ayrı sürüm dağıtmak zorunda kalıyor. Hatta her cihaza da her bölgede farklı bir yazılım. Yapacak bir şey yok maalesefhocam bende note 9 proda var ama 12.0.1 de ve 12.0.2 de karşılaşmadım bu sorunla. x3 ü yeni aldım bunda görünce bune dedim. aslında çok önemli bir sorun değil evet ama koskoca yazılım yapan adamlar mal galiba 3 sürümdede bu hata gitmemiş.
Aynen ben de kullanmaktayım memnunum hocam. Eu rom gelmesini bekliyorum sabırsızlıklahaklısın hocam umarım biran önce düzeltirler. ama note 9 proda 12.0.2 bariz bir şekilde seri ve stabil olmuş. bozmazlar inşallah.