Soru Şarj Aleti

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Bildiğiniz gibi bu cihaz QC 4 destekliyor fakat QC4 şarj adaptörü yok. Bu ürüne QC 3.0 destekli bir şarj adaptörü alsam yine hızlı şarj eder mi? Bildiğiniz gibi kutusundan standart 5V 2A'lik şarj aleti çıkıyor bu da biraz yavaş şarj ediyor. Ne yapmamı öneririsiniz?

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Bildiğiniz gibi bu cihaz QC 4 destekliyor fakat QC4 şarj adaptörü yok. Bu ürüne QC 3.0 destekli bir şarj adaptörü alsam yine hızlı şarj eder mi? Bildiğiniz gibi kutusundan standart 5V 2A'lik şarj aleti çıkıyor bu da biraz yavaş şarj ediyor. Ne yapmamı öneririsiniz?
QC4 ile QC3 arasında şarj sürelerinde abartı fark yoktur diye düşünüyorum QC3 destekli bir şarj aleti ile de hızlı şarj yapabilirsiniz.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QC4 ile QC3 arasında şarj sürelerinde abartı fark yoktur diye düşünüyorum QC3 destekli bir şarj aleti ile de hızlı şarj yapabilirsiniz.
Peki bu teknolojide geriye dönük uyumluluk var mı? Yani Note7 Q C 4 destekliyor ya 3.0 bir şarj aletini de detsekler mi?

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Ben mate 8 telefonumdan kalma şarj aletini kullanıyorum, redmi note 7 telefonu hızlı şarj ediyor.
resimde görüldüğü gibi saat 19.09 da %19 iken şarja taktım, 20:29 da dışarı çıkmam gerektiği için şarjdan çektiğimde %90 olmuştu. Bir saat on dakikada %81 şarj etmiş. Adaptörün hızlı şarj etmesi 9V== 2A olmasından kaynaklanıyor bence. Mate 10 pro nun şarj aleti ile de denedim oda RN7 yi hızlı şarj ediyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

dr20mouse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
ElektronikTekniker
Konular
0
Bende Ugreen QC 3.0 şarj aleti var sorunsuz hızlı şarj yapıyor.

Oyla:
Üst Alt