Yardım Şarj aleti Sorunu

Lightyearbuzzy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gözde
Cihazım
A2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
A2 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Geçen hafta gittigidiyor cepporttan A 2 lite aldım. Daha önce bir arkadaşımda kullandığı için telefonu biliyordum. Telefon dün elime ulaştı. Kutuyu açıp telefonu şarja taktığımda şarj aletinden duman çıktı. Hemen çıkardım. Daha sonrasında şarjı arkadaşımın şarjıyla karşılaştırdığımda aynı olmadığını fark ettim. Ayrıca şarj aletinin üzerinde çizikler vardı. Bunu kvk'ya yazdığımda telefonla birlikte getirin servise gönderelim dediler ama telefona ihtiyacım var 20 gün bekleyemem. Fotoğrafları eklediğim şarj aletinden ve yaşanan sorunlardan yaşayan arkadaş oldu mu ve sizce de şarj aleti sahte durmuyor mu?

Ekli dosyalar

• IMG-20190422-WA0001.jpeg
    IMG-20190422-WA0001.jpeg
    487,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20190422-WA0002.jpeg
    IMG-20190422-WA0002.jpeg
    639,6 KB · Görüntüleme: 18

king_david

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Öncelikle geçmiş olsun. Adaptör kodunu yazınca Samsung adaptörü olduğu çıkıyor zaten. Eski bir Samsung note kullanıcısı olarak resimlerde ki adaptorun Samsung adaptorune benzediğini söyleyebilirim. Bence acilen servise goturmelisin.

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
İade talebi istemelisin. Böyle bir saçmalık olamaz KVK'ya hiç yakıştıramadım. İnsan sağlığı söz konusu burada zaten Xiaomi telefon kutusuna saçma sapan bir şarj aleti koymalarını söylemiyorum bile. İade talebin kabul görmezse tüketici haklarına gitmelisin.

Oyla:
Üst Alt